Hem | Politik | Kära politiker!

Kära politiker!

Några av er liknar mer en apa än andra. Men hur ni ser ut kan ni ju inte rå för, däremot hur ni uppför er. Tyvärr så uppför ni er som om ni har förlorat egenskaper som empati, sunt förnuft, hänsyn, logiskt tänkande och ödmjukhet.

Att ni har trakasserat, mobbat och uttalat er negativt och nedvärderande om Jimmie Åkesson och hans parti SD i drygt fyra år nu visar hur ointelligenta och trångsynta ni är. Till råga på allt visar ni med ert beteende att vi inte har demokrati i Sverige. Man kan också likna ert beteende som hets mot folkgrupp. Inget av detta hör hemma i vårt land och speciellt inte hos dem som skall företräda landet. Så länge ni beter er som ni gör mot SD och alla som röstat på Jimmie och hans parti kommer ni att ha problem.

Ni påstår att Sverigedemokraterna är rasister. Är inte det ett påstående som borde dömas som hatbrott?! Att så som ni gör, hotar och uttrycker missaktning mot Jimmie och SD visar att ni har sjunkit väldigt djupt. Om ni istället kunde lyssna på Jimmie och ta till er vad han har att förmedla så kommer ni säkert att bli överraskade. Först och främst kommer ni att få klart för er att SD inte är ett rasistiskt parti. För det andra kommer ni att förstå att det inte går att tillåta flyktingar och tiggare välla in i vårt land utan att ta vara på dem, hjälpa dem. SD vill inget hellre än att hjälpa människor, vilket ni inte tycks veta hur man gör.

Sedan kanske till det allra viktigaste, ni hänvisar till SD:s bakgrund, att det var personer som var verksamma i rasistiska partier som startade SD. Men vad spelar det för roll idag? Vill du uppfattas och bedömas som den du var i barn- och ungdomsåren? Då när du sade saker som du inte borde ha sagt. Då när du betedde dig som ett svin? Vill du uppfattas som den personen idag? Inte? Okay, då är det dags för dig att vakna upp och sopa rent framför din egen dörr innan du kritiserar, mobbar och beter dig illa mot Jimmie Åkesson. Vakna herr och fru politiker innan det är för sent. Visa er förmåga att samarbeta och gör det med Jimmie Åkesson och hans parti Sverigedemokraterna. Börja med att be om ursäkt för hur ni har behandlat honom de senaste fyra åren.

Med vänlig hälsning Tommy