Hem | Politik | Bålsta HC Veteraner/Rec besegrade AIK på bortaplan

Bålsta HC Veteraner/Rec besegrade AIK på bortaplan

image

I söndags startade SHRL serien för BHC Rec laget, det är AIK som kom på besök. Ligan startade redan idag fredag med matchen mellan AR Athletics/SAS Vikings - Vallentuna BK.

AIK Hockey - Bålsta HC Veteraner/Rec  3: 8  /SRHL serie (Stockholm Recreational Hockey League)

Här kommer en referat från matchen

Ja åter igen så gör vi en stark insats 8-3 vinst mot AIK borta. Hela laget gör jobbet idag.På det ska då tilläggas att vi har 2st Freddie som för dagen är glödheta.

Matchen börjar precis som i söndags i högt tempo med AIK som det lite hetare laget. 1-0 kommer också tidigt p.g.a att vi står lite på hälarna. Efter deras mål tänder vi till lite och tar över spelet. 1-1 kommer också genom Fredrik Stenberg. Vi fortsätter ånga på och 2 och 3-1 kommer genom Fredrik Olofsson och Fredrik Stenberg.

Vi håller uppe spelet och fortsätter pressa AIK. Vi drar tyvärr på oss en utvisning men lyckas genom Jörgen Svahn Tack vare en "geni" brytning och ett iskallt avslut göra 4-1 i boxplay.

Vi reder sedan ut utvisningen och fortsätter mangla på och 5:an kommer genom Fredrik Olofsson.

Vi tappar lite efter detta och AIK jobbar in sig i slutet och reducerar till 2-5 innan period vilan.

Andra perioden börjar som första med AIK som det spelförande laget det lönar sig också 3-5 kommer ganska omgående och lite oro sprider sig i laget.

Men med skön moral och ett jävla go så tar vi åter över match bilden och 3-6 är ett faktum. Åter så är det Fredrik Olofsson som är framme på ett friläge efter en geni pass avRobert Stenbergg och gör ett klass avslut al'a NHL steeeen hårt mellan benen. Publiken gick i taket å mössorna flög in på banan då Hat tricken var ett faktum. 

Efter detta så blir det rätt så grinigt spel och tempot dör ut, men publiken bjuds (Holgerts farsa) på ytterligare två klass mål det ena var en iskall styrning av Peter Norelius och det sista var som om man backade tiden 20år, när man var nere som 13 åring och tittade på A-laget och Mattias Green show. För som han gör det! drar tre man, sedan iskallt lurar ner målvakten som lägger sig för att sedan dribbla sig förbi honom och lägga in pucken i tom kasse. Man blir liksom ung på nytt.

Vi sammanfattar matchen med att LAGET Bålsta Rec gör en rakt igenom stabil insatts och tar 3:e raka vinsten mot AIK. Jag vill ändå plussa för en återigen grym insatts utav Niklas Skoglund I kassen.

Och 3 målskytten Fredrik Olofsson, Fredrik Stenberg för ett jävla driv matchen igenom och sist men inte minst back klippan Robert Stenberg som får Larry Murphy på sin storhetstid på 90-talet att se jävligt blek ut.

Tack också tillvBjörn Palmee,Andreas Harjuu &Benke Wernblomm som gör ett grymt jobb i båset.Nu vilar vi ca 11 dagar innan vi tar oss an AR athletics.

Jörgen Svahn

 

Målskyttar var Fredrik Olofsson 3. Fredrik Stenberg 2. Jörgen Swahn 1. Gren 1. Norre 1
Skotten vart 17-24 till BHC fördel
Utvisningar: AIK 12min + 20 matchstraff. BHC 8min


Kommande matcher för Bålsta Hockey Vets

2015-10-18 (söndag) 20:00 - Pinbackshallen Märsta
AR Athletics/SAS Vikings  -  Bålsta HC Vets

2015-10-23 (fredag) 20:00 - Bålsta Ishall
Bålsta HC Vets  -  AR Athletics/SAS Vikings

2015-10-26 (måndag) - Vallentuna Ishall
Vallentuna BK  -  Bålsta HC Vets

Mer om srhl-serien finns här: srhl.se