Hem | Politik | Sverigedemokraterna SD | SD Upplands distriktsårsmöte 2012

SD Upplands distriktsårsmöte 2012

image

Igår söndagen den 4 mars 2012 avhöll Sverigedemokraterna Uppland sitt årliga distriktsårsmöte på Stiftets hus i centrala Uppsala.

Utöver de drygt sextio medlemmar ifrån distriktets alla åtta kommuner som kom till mötet, vilket är rekord för SD Uppland, medverkade även partisekreterare Björn Söder och riksdagsledamot Lars Isovaara, som representerar Uppsala läns valkrets i riksdagen. Båda de inbjudna gästerna höll var sitt tal, vilket uppskattades av mötesdeltagarna.
 
Pavel Gamov ifrån Uppsala, som även är oppositionsråd i landstinget och gruppledare i Uppsala kommunfullmäktige, valdes till SD Upplands distriktsordförande för tredje året i rad. Till vice distriktsordförande valdes Sven Söderström, ordförande och gruppledare för partiet i Enköpings kommun. Michael Rubbestad ifrån Bålsta, som representerar SD i Håbo kommun, valdes till andre vice distriktsordförande.
 
– Det känns mycket glädjande att få förtroendet att leda vårt fantastiska distrikt i ytterligare ett år och att så många av våra medlemmar valde att komma. Mycket har hänt sedan 2010, och ännu mer kommer att hända det kommande året. Nu har vi en stark och stabil styrelse som kommer att göra sitt yttersta för att lyfta SD Uppland till nya höjder inför de kommande valen 2014, säger Pavel Gamov, omvald distriktsordförande.
 
Styrelsen för SD Uppland 2012/13 lyder som följer.
 
Ordförande: Pavel Gamov, Uppsala
Vice ordförande: Sven Söderström, Enköping
Andre vice ordförande: Michael Rubbestad, Håbo
Ledamot: Stefan Lundkvist, Uppsala
Ledamot: Leif Ågren, Uppsala
Ledamot: Kristina Einarsdotter, Enköping
Ledamot: Kenneth Lignell, Tierp
Suppleant: Simon Alm, Uppsala
Suppleant: Augustus Jackson, Knivsta
Suppleant: Jan-Erik Roos, Enköping