Tack!

image

Vi vill rikta ett stort tack till alla de som valde att lägga sin röst på Sverigedemokraterna i Håbo kommun. Enligt det preliminära valresultatet ser vi ut att får 11,2 % av rösterna och 5 mandat i kommunfullmäktige vilket även innebär en så kallad ”absolut vågmästarroll”.

Det vill säga, att oavsett om Bålstapartiet (BåP) väljer att samarbeta med de ”rödgröna” eller ”Alliansen” behåller vi vår vågmästarroll och övriga partier får väldigt svårt att inte släppa in oss i de politiska samtalen runt mötesbordet.

Med detta sagt vill vi poängtera att Sverigedemokraterna inte är ute efter att ”röra om i grytan” eller ställa till med ”parlamentariskt kaos”. Vi har fått ett förtroende av våra väljare och det är ett ansvar vi kommer att förvalta med största försiktighet. Vi är beredda att samtala med alla partier som finns representerade i kommunfullmäktige och vi lägger ingen prestige i vart ifrån ett förslag eller motion kommer. Är det bra för Håbo är det något vi kommer att stå bakom och rösta för, är det negativt för Håbo kommer vi att säga nej och rösta emot.Sverigedemokraterna är här för att stanna. För att ta ansvar. Och för att driva en ansvarsfull politik som är bra för Håbo kommun.

Återigen, ett stort tack för att just Du valde att lägga din röst på oss. Tack.

Sverigdemokraterna i Håbo