Hem | Politik | Sverigedemokraterna SD | Michael Rubbestad (SD) vald till andre vice ordförande i Håbos kommunfullmäktige

Michael Rubbestad (SD) vald till andre vice ordförande i Håbos kommunfullmäktige

Michael Rubbestad är gruppledare tillika oppositionsråd för Sverigedemokraterna i Håbo och har suttit i kommunfullmäktige sedan 2014. Michael har i sin tidigare roll som funktionsansvarig riksombudsman utbildat i såväl kommunallagen som rollen att leda ett möte eller sammanträde. 2017 och 2019 hade Michael Rubbestad äran att få agera mötesordförande på Sverigedemokraternas ”Landsdagar”, partiets högst beslutande organ som direktsädes ibland annat SVT. 2018 var Michael Rubbestad mötesordförande för partiets valkonferens där Sverigedemokraterna fastställde sin valplattform samt valsedlar i riksdagsvalet 2018.

Michael Rubbestad kommenterar:

”Jag tackar för förtroendet som har givits mig och det ska bli en stor ära att få bli en del av presidiet i Håbo kommuns högst beslutande organ. Jag ser fram emot att få leda såväl framtida debatter som ett givande samarbete med den nuvarande ordföranden och vice ordföranden.”

Källa: Sverigedemokraterna i Håbo