Hem | Skokloster | Idealbyn eftersatt

Idealbyn eftersatt

image

De boende har tröttnat på att Idealbyn börjar omvandlas till getto, därför har de nu tagit bilder på förfallet och hoppas att fastighetsägaren tar sitt ansvar.

De senaste åren har skötseln av Idealbyns lägenhetshus varit eftersatt av fastighetsägaren. Dåligt skötta gräsmattor, grusgångar, lekparker, ogräs överallt. färg som flagnar från husen, målning av hus där man även målat äver nummerskyltar och kladdat ner fönster och dörrar, trappuppgångar med dåligt skött golv och slitna dörrar, bilar parkerade där man inte ska parkera och mycket mera. Idealbyn som har en stor potential att vara ett vackert område förvandlas mer och mer till ett getto.

Är det verkligen så här Klosterhus vill att det ska se ut?

Hyresgäster vantrivs och många flyttar från byn. Även många villaägare har tröttnat. Vi skäms för området, skäms för att visa upp det för besökande gäster, kunder, släkt och vänner, och kan konstatera att anseendet hos Idealbyn sjunker.

Vi boende hoppas att fastightesägaren, M2 Gruppens Klosterhus, tar sitt ansvar och fixar till Idealbyn och gör det till område som både de och de boende kan vara stolta över.

Boende i Idealbyn

Läs mer och se fler bilder om Idealbyn