Hem | Skokloster | Sista "Sommaren med Tommy"

Sista "Sommaren med Tommy"

image

Den 24 juni, Midsommarafton, sänds sista sommarprogrammet med Tommy Hildorsson i Håbo Närradio. Kl. 16-18 sänds programmet på FM 87,7 MHz.

I tidigare program har intervjuer gjorts med personer som berättat om evenemang och sådant som är "på gång" i kommunen. Programmet på Midsommarafton skiljer sig från de tidigare på den punkten. Lyssna på Håbo Närradio på Midsommarafton kl. 16-18 så får du veta mer. 

Ett liv innehåller så mycket, så många upplevelser som lagras i minnet. Musik som vi lyssnar på vid olika tillfällen, dofter och ljud. Allt detta kan vi plocka fram när vi blir påminda av ljuden, dofterna och annat som vi upplevde vid just det tillfället. I det här programmet kommer jag att spela musik som påminner mig om olika situationer, händelser och tillfällen. Tillsammans med det kommer jag att berätta lite ur mitt händelserika liv. Jag hoppas innerligt att du kommer att få utbyte av programmet, om inte av det som jag kommer att berätta så av den musik som jag kommer att spela. Så ratta in FM 87,7 MHz, vrid upp volymen och lyssna på "Sommaren med Tommy" på Midsommarafton kl. 16-18.