Hem | Skokloster | Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

image

Skokloster Bygdegårdsförening tackar alla som under året, 2014, hjälpt till att få bygdegården till den fräscha bygdegård det är idag.

Företag, föreningar, privatpersoner, alla som ställt upp och fått bygdegården till vad den är idag – STORT TACK!

Vi önskar alla ett Gott Nytt År, och hälsar er välkomna på nya härliga, roliga och spännande äventyr i Skokloster Bygdegård 2015.

Redan i slutet av 2013 började vi planera för om- och tillbyggnad av köket i bygdegården i Skokloster. När vi senare fick ja på ansökan till kommunen och Boverket om bidrag för ombyggnation startade de praktiska förberedelserna. Det dröjde dock ända fram till i maj 2014 innan jobbet med allt det praktiska startade. Sedan dess har många yrkeskategorier varit representerade vid ombyggnationen.

Den 22 november 2014 var allt klart och vi hade öppet hus. Då visade vi det nyrenoverade köket och kanske är det, det finaste och bäst fungerade av alla kök i samlingslokalerna runt om i kommunen nu. Hur som helst så kommer troligtvis bygdegården i Skokloster att vara den mest eftertraktade lokalen i kommunen att hyra efter den här renoveringen. Om inte annat så för dess lantliga och natursköna läge med plats för dans och nöje både inne och ute.

http://www.skoklosterbygdegard.se/

Tommy Hildorsson