Hem | Skola | I kampen mot ebola - loppis på Fridegård

I kampen mot ebola - loppis på Fridegård

image

Det är tre tjejer från samhällsprogrammet på Fridegårdsgymnasiet i Bålsta som håller på med ett projekt i skolan där de ska utföra ett socialt arbete i samarbete med både Röda korsets ungdomsförbund och Röda korset i Håbo.

De anordnar lördagen den 28e februari loppis i Fridegårdsbyggnaden mellan kl.11.00-15.00.

Så skriver tjejerna:

"Vi håller på med ett projekt i skolan där vi ska utföra ett socialt arbete i samarbete med både Röda korsets ungdomsförbund och Röda korset i Håbo. Vi är även mycket tacksamma för våra sponsorer Ica Kvantum Bålsta och Bålstabagarn som bidrar till att göra detta evenemang möjligt!

Syftet med vårt projekt är att samla in pengar genom fikaförsäljning och loppis där alla pengar vi får in skänker vi oavkortat till Röda Korsets kampanj mot Ebola. Allmänheten har också möjlighet att hyra ett bord på vår loppis, där avgiften vi tar för bordet också går till Röda Korsets kampanj mot Ebola. Det som säljs på de bord som allmänheten hyr behöver absolut INTE gå till vårt ändamål, men det finns möjlighet att skänka pengar till vårt projekt som skulle uppskattas! =)

Har du saker och ting som bara står hemma och dammar och är intresserad av att hyra ett bord på vår loppis och bli av med lite av det, är det bara att höra av dig via sms/telefon på 0735958180 eller maila marie.michelle.zetterstrom@gmail.com med ämnet Hyra bord. Det finns dock bara ett visst antal bord att hyra så först till kvarn är det som gäller! OBS! Alla bord är tyvärr redan uthyrda! Vi återkommer om vi får något återbud!

Det kommer bli en mycket rolig och trevlig lördag och vi hoppas att så många som möjligt vill komma och delta eller bara kika förbi och kanske ta en fika på vår välgörenhetsloppis!"

Välkomna hälsar
Michelle, Tora och Erica - elever på Fridegårdsgymnasiet

via

Attila Gal
HåboPortalen