Hem | Övriga Nyheter | Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB köper Bålsta vårdcentralen

Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB köper Bålsta vårdcentralen

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Det är nu klart att det är Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB som köper Bålsta vårdcentral och driver verksamheten vidare.

Bålsta vårdcentral | Foto: Attila Gal Bålsta vårdcentral | Foto: Attila Gal


Bålsta vårdcentral försattes i konkurs den 12 juni i år och har i väntan på att hitta en ny köpare drivits vidare av konkursförvaltaren.

- Det känns mycket bra att vi nu får en långsiktig lösning för Bålsta vårdcentral och att verksamheten kan drivas vidare genom den nya ägaren, säger landstingets chefsjurist Jens Larsson.

- Bålsta vårdcentral har mycket goda förutsättningar, säger Stefan Amér, läkare på Familjeläkarna i Saltsjöbaden. Vi har träffat personalen som är kompetenta och mycket positiva. Många patienter har valt vårdcentralen för sin vård.

- Vi ser fram emot att arbeta vidare tillsammans med personalen och fortsätta utveckla vården på Bålsta vårdcentral, säger Stefan Amér.

Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB har funnits sedan 2008 och är etablerade i Stockholms läns landsting där de driver ett par vårdcentraler och specialistmottagningar. Familjeläkarna har även ansvar för läkarinsatser vid över 50 äldreboenden. Den nya ägaren tar över verksamheten i Bålsta från och med den 1 augusti 2012.

Bålsta vårdcentral har idag ca 11 000 listade patienter. Ägarbytet påverkar inte patienterna. Listade patienter kommer vara fortsatt listade och verksamheten fortsätter som vanligt.

Källa: lul.sePrenumerera på kommentarer Kommentarer (3 Skickat)

avatar
Håkan Sundström 18 Jul 2012
Äntligen; Nu är det bara att hoppas att det kommer att fungera och att läkare kommer på plats så att alla oroliga patienter nu kan känna trygghet i att besöka vårdcentralen. Hoppas bara att Håbos Folkpartister inte varit inblandad i denna affär.
Håkan Sundström
Reply Tummen up Tummen ner
-5
Rapportera som olämpligt
avatar
Jerker Anderson 18 Jul 2012
Hejsan ! Du är rolig du Håkan.
Man behövde inte va raketforskare eller hjärnkirurg för att räkna ut att du skulle va den första att kommentera.
Du var väl antagligen lite småpackad förra gången när du ansåg nått om att jag skulle ha bristande läs och skrivkunskaper, men det livar ju bara upp stämningen.
Jag hoppas verkligen att vårdcentralen i Bålsta inom det snaraste skall komma att fungera. Annars vore det verkligen skandal, efter alla turer som har varit,

Kram på dig Sundström och trevlig sommar - Jerka
avatar
svensk 21 Jul 2012
En som värkar mest packad är nog du !
totalt: 3 | visar: 1 - 3

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2721