Hem | Övriga Nyheter | Rindlags slutar som utförare i hemtjänsten

Rindlags slutar som utförare i hemtjänsten

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Rindlags hemtjänst och service har den 29 maj 2017 valt att säga upp sitt avtal inom kundvalet för hemtjänsten i Håbo kommun. Orsaken är resursbrist.

Rindlags slutar som utförare i hemtjänsten  | Foto: Arkiv Rindlags slutar som utförare i hemtjänsten | Foto: Arkiv


– Vi har haft svårt att rekrytera personal till hemtjänsten och därmed få ihop uppdraget med våra resurser vilket innebär att vi nu måste säga upp vårt avtal med kommunen. Vi tycker mycket om alla våra kunder och tackar för de här åren inom hemtjänsten säger verksamhetsansvarig Bitte Lagberg och hennes kollega Kicki Rindsjö.  

Rindlags har sedan 2010 levererat hemtjänst till brukare i hela kommunen. Den sista avtalsdagen blir den 27 augusti. Socialchef Thomas Brandell beskriver att samarbetet med Rindlags fungerat väl under åren och beklagar uppsägningen.  

Kommunen hjälper alla kunder med byte av utförare
Varje kund hos Rindlags kommer att få fortsatt god vård hos någon av de övriga utförarna inom kundvalet. Samtliga kunder kommer nu personligen att kontaktas av biståndshandläggare för information om hur bytet av utförare kommer att gå till för just den kunden. 

I och med detta är Rindlags inte längre valbara för nya kunder inom hemtjänsten. De utförare man kan välja mellan är; Edna Care (service i hela kommunen), Destinys Care (service och omvårdnad i övriga kommunen, men inte i Skokloster och Häggeby), Grannvård (service och omvårdnad i övriga kommunen, men inte i Skokloster och Häggeby), Kärnhuset (kommunens egen regi för service och omvårdnad i hela kommunen).

Läs mer om kundval inom hemtjänsten på www.håbo.se/kundval

Attila Gal
HåboPortalen

 Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2544