Hem | Övriga Nyheter | Harpanspelare? Se hit!

Harpanspelare? Se hit!

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Är du ett riktigt fan av online kortspel? Och särskilt av spel i Solitaire-kategorin? Då rekommenderar vi webbplatsen Harpan.se. För här hittar du en bekväm och fullständig översikt av de bästa Harpan-spelen som man kan hitta på nätet.

Spelet Harpan som har levererats kostnadsfritt sedan 1990 med Microsoft Windows Spelet Harpan som har levererats kostnadsfritt sedan 1990 med Microsoft Windows


Spelen har indelats på ett mycket praktiskt och tydligt sätt: ”Mest spelade” och ”Topplista” och du kan spela de direkt, och helt gratis i din webbläsare. Du behöver inte ladda ner någon programvara. Du får också en tydlig förklaring hos alla spel och du kan själv rösta på de olika spelen med hjälp av specialfunktionen. 

Vi är själva också riktiga fans av Harpan-spelet. Vi utvecklar därför regelbundet nya spel och vi lägger ut de på vår webbsida. Dessa spel skapas med HTML5-programvara. Den stora skillnaden med de flesta spel på nätet är att de inte stöder HTML5. Du kan därför bara spela dessa spel på en PC. Så är inte fallet med våra spel. Eftersom vi använder HTML5-programvara kan du spela alla Harpan-spel på din smartphone, bärbar dator eller surfplatta. De fungerar alltså perfekt på alla enheter! 

Det är också kul att man kan hitta en hel del bakgrundsinformation på vår webbsida som handlar om Solitaire. Detta varierar från detaljerade förklaringar och strategier till nyheter och fakta om Solitaires historia och bakgrund. Gå därför snabbt till vår webbsida för många timmars underhållning. Du har blivit varnad ....

Gänget på Harpan.se


Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2561