Hem | Övriga Nyheter | Trädgårdsbänken – en skön funkis

Trädgårdsbänken – en skön funkis

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Trädgårdsmöblemanget innehåller lite olika delar. Först och främst har vi givetvis trädgårdsbordet och stolarna. Vissa väljer att byta ut dem mot trädgårdsbänkar.Vilka som är bekvämast beror lite på ens egna preferenser. Ett stort utbud av bänkar kan du i princip hitta överallt, både i fysiska och nätaffärer. Här kommer ett förslag på en sajt du kan titta lite närmare på ifall intresset finns -https://www.vidaxl.se/g/5044/tradgardsbankar
Att handla på nätet kan vara en bra idé för dig som inte har tillräckligt med tid att gå omkring i olika butiker. Det är snabbt, enkelt och i vissa fall till mer förmånligt. 

Styla till det! 
Styla gärna till det när du ska möblera trädgården. Alternativen är så många och det går att experimentera sig fram till ett perfekt resultat. 

Rutiga dynor passar perfekt till trämöbler och vita till dem som är gjorda av aluminium. Är du en riktig inrendningsfantast kan du försöka anpassa dina trädgårdsmöbler till stilen du har inomhus.
Gillar du det enkla skandinaviska med vita indrag så kan gårdsmöblerna följa den idén. Eller är du kanske inne på en mer pittoresk känsla med fransk attityd? Ja, då kan rödrutiga dynor och trämöbler passa bra, eller vad säger du? 

Tanken är att ha en fin styling som gör dina sommardagar och kväller till oförglömliga minnen från den egna gården. 

Vad ska du överväga vid val av trädgårdsbänkar?
Något viktigt att överväga vid inköp av trädgårdsbänkar är materialet. 

Varianterna är relativt många. Det finns allt från rottning, trä till aluminium. De sistnämnda anses vara de mest underhållsfria och vädertåliga. De kan med andra ord lämnas ute året runt utan att de skadas. Bänkar gjorda av trä är massiva och har en robust känsla över sig. Du kan förlänga deras liv genom att behandla dem med olja. Plastbänkar och möbler är det billigaste alternativet och kan rengöras både snabbt och enkelt med tvål och vatten. 

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2739