Hem | Övriga Nyheter | Kan man leasa en begagnad bil?

Kan man leasa en begagnad bil?

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Oftast när man ska leasa en bil till sitt företag, så är det en sprillans ny bil av den allra senaste årsmodellen man får. Men detta är faktiskt inte ett måste.

Kan man leasa en begagnad bil? Kan man leasa en begagnad bil?


Det går att leasa en bil som är begagnad, genom det som kallas för re-lease. Du kan få en re-lease via Arval. Bilarna de har är nyare begagnat, så det är inte några skrothögar som erbjuds! Om du har ett företag som funderat på detta med att leasa bil så kan det vara smart att testa detta med re-lease. I en sådan leasing så ingår bland annat reparationer, däck, vägskatt samt vägassistans. Alla bilar finns tillgängliga direkt. Är det en ny bil du vill ha, så kan det förekomma bra mycket längre leveranstid. Hos Arval finns det bra företagsleasing. De kan skräddarsy avtalen så att det passar dig och ditt företag.

Testa en re-lease av företagsbil

Att leasa begagnat har många bra fördelar faktiskt. Om du väljer en sådan hos Arval så kan du välja mellan flera utvalda fordon som alla har en komplett servicehistorik. De har inte heller gått allt för många mil. En mycket stor fördel med begagnat är att alla de bilarna finns i lager. Därmed är det bara att välja den eller de du vill ha och få dem direkt levererade. Du får även flexibla val kring kontraktstid och körsträcka. Det ger dig lägre kostnader. I denna företagsleasing så ingår det reparationer, däck, vägassistans och vägskatt. Det ger dig en bra överblick vad allt kostar kring din företagsleasing. Sedan så kan du så klart välja en ny bil istället om du föredrar det. Du har flera olika valmöjligheter genom att vända dig till Arval. De har bra avtal, samt bra förmåner. De kan ge dig en riktigt bra paketlösning om du väljer dem för din leasing av företagets bilar. 

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2700