Hem | Övriga Nyheter | Använd din anslagstavla på olika sätt

Använd din anslagstavla på olika sätt

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

En anslagstavla kan man ha hemma så väl som på jobbet. Det finns idag en mängd olika varianter att välja på när det gäller just anslagstavlor.

Använd din anslagstavla på olika sätt Använd din anslagstavla på olika sätt


En anslagstavla kan vara praktiskt så väl som den kan användas för att pynta upp det lite. Det går att använda en anslagstavla för att göra en lite mer personlig inredning. Den går även att använda på ett funktionellt sätt. Dels kan du använda den som den är, för att sätta upp olika anslag och viktiga saker på. men det går även att göra så mycket mer. Allt handlar om vilken slags anslagstavla du väljer. Det finns de som kan användas som en slags växtvägg. Det gäller sådana som är i mer av en gallerform. På din anslagstavla kan du även sätta upp dina barns teckningar, för att få som en slags kollage av bilder. 

Smart använda anslagstavlor
En anslagstavla i köket är inte fel. På den kan du sätta upp favoritrecept med mera. Om du väljer en anslagstavla i form av en griffeltavla så kan den användas för att skriva upp veckans meny på, eller för att skriva upp saker som ska göras. Hallen är ett annat bra ställe att hänga en anslagstavla på. väljer du en variant med små hyllor och galler så kan du hänga nycklar där, lägga dina solglasögon i samt annat. Även hemmakontoret behöver så klart ha en egen anslagstavla. Det så att du kan hänga upp viktiga saker som du behöver ha en bra överblick över. 

Välja anslagstavla
Idag finns det grymt många varianter av anslagstavlor i olika former, storlekar och material. Det är inte bara korktavlor som finns numera, utan det finns smarta griffeltavlor, glastavlor, whiteboards, gallertavlor och mycket mer. Det gör att det finns en anslagstavla för alla sorters ändamål. Det finns för både hemmet och för kontoret att köpa. 

Attila Gal
HåboPortalen


Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2717