Hem | Övriga Nyheter | Få ditt hem att kännas som ett hotell

Få ditt hem att kännas som ett hotell

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Är du en person som älskar den där känslans av att bo på ett lyxigt hotellrum? Kanske du vill bo på hotell jämt? Det du kan göra, det är att inreda ditt hem, så att du får känslan av att befinna dig på ett femstjärnigt hotell.

Få ditt hem att kännas som ett hotell Få ditt hem att kännas som ett hotell


Det enda du kanske inte har, det är hotellstädning Stockholm, men mycket annat går att få till! De två rum du kan fokusera på, det är badrummet och det är sovrummet. 

Lyxa till ditt badrum
Badrum på hotell brukar vara lyxiga och det samma kan du göra hemma med ditt eget badrum. Det är smart att satsa på små detaljer som så att säga förhöjer detta rum. Växter är inte fel att ta in, så väl som att tänka till extra när det gäller belysning. Du kan även använda dig av fina badrumsmattor. Ta in detaljer som fina tvålar, doftljus, ljusstakar med mera.

Få ett lyxigt sovrum
På hotell är det ofta sängen som man upplever som extra lyxig. Den är ofta bekväm att sova i så väl som den är snygg att se på. Du kan dels satsa på en ny säng om du känner att du behöver det. Dels se till att skaffa tjocka täcken och kuddar. Det så att du får den där fluffiga känslan även hemma. Utöver bra sängkläder, satsa även på att ha en snygg sänggavel. 

Fler bra detaljer
För att få till den där känslan av lyxigt hotell, se till att hitta bra mattor. Ofta är det heltäckningsmattor på hotell men du kan satsa på vanliga, men många. Utöver det så är det bra att satsa på gardinerna i dina fönster. Våga gärna ta ut svängarna och ta gärna inspiration från ett hotellrum du nyss kanske har bott i. Det så att du får samma känsla hemma som du får där. 

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2698