Hem | Övriga Nyheter | Underlätta ditt barns studier med läxhjälp med privatlärare

Underlätta ditt barns studier med läxhjälp med privatlärare

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Just nu är det många elever som tycker skolan är extra svår, en konsekvens av detta är att motivationen, studieglädjen och framförallt studieresultaten försämras. En privatlärare från Allakando läxhjälp kan dock vara en lösning som får bukt på detta problem. Deras personliga studiecoacher är experter på att motivera, förklara och inge självförtroende hos eleverna.Läxhjälp med en studiecoach som motiverar eleven
Det viktigaste för att ett en elev ska lyckas med sina studier är att den känner motivation, stöd och studieglädje. Om detta inte finns kan det bli svårt för eleven att hänga med i skolan. Extra viktigt är det i unga åldrar då grunden till hela skolgången läggs där. Allakando är Sveriges största företag inom läxhjälp och privatundervisning och årligen hjälper de över 26 000 elever med ökade studieresultat, såväl akademiska som personliga. 

Anledningen är deras riktigt duktiga studiecoacher som har fått gedigna utbildningar inom pedagogik och kommunikation. De har inte bara toppbetyg från landets bästa utbildningar, utan de är även specialister på att motivera elever till att tycka skolan är rolig igen. De kan väldigt mycket om god studieteknik och planering, något som är en viktigt grund att fastställa redan i tidig ålder. 

Läxhjälp där eleven får en personligt matchad privatlärare
Elever kan ofta känna en distans till sina vanliga lärare och nackdelen med större klasser är just att lite uppmärksamhet ges till varje individ. En studiecoach löser detta problem då den lägger allt fokus på elevens individuella behov och önskemål.  

Allakando jobbar stenhårt med att varje elev ska få en noggrant utvald studiecoach som förstår och kan sätta sig in i elevens situation. De fokuserar både på att matcha med elevens akademiska behov men också matcha utifrån personligheten. Organisationen erbjuder alltid en första prova-på-lektion utan bindning där familjen, och framförallt eleven, får en möjlighet att träffa sin utvalda studiecoach. Skulle det inte kännas rätt hittar Allakando alltid en ny!

Eleven kan få läxhjälp oavsett ämne eller nivå
Allakando erbjuder läxhjälp i alla ämnen. Allt från mattehjälp med en privat mattelärare till svenska och engelska – oavsett om det är lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet eller universitetet. Organisationen strävar alltid efter att anställa de allra bästa studiecoacherna i Sverige därför krävs det toppbetyg från gymnasiet och universitetet. Det är endast ett fåtal som får jobbet som studiecoach och utöver goda betyg krävs det att de är motiverande, pedagogiska och kunniga. 

Läxhjälp i hela Sverige – storstad som mindre ort
Deras studiehjälp är tillgänglig var som helst i landet. Det spelar ingen roll om familjen bor i en storstad eller utanför i en mindre ort. Just nu är det extra populärt med läxhjälp i Göteborg.

Allakando strävar alltid efter att erbjuda en studiecoach som bor i närheten för att det ska bli så smidigt som möjligt. Privatläraren kan ge läxhjälp i hemmet eller på valfri plats - exempelvis på ett bibliotek. De erbjuder även läxhjälp online där eleven och läraren kan träffas via videokamera - mindre personligt, men fortfarande lika bra då Allakando utvecklat sin digitala läxhjälp i över tio år. 

Att få studiehjälp från Allakando kan lösa problemet med minskad motivation och studieglädje. Deras studiecoacher är som sagt experter på att just förbättra detta, samtidigt som de med sina goda ämneskunskaper hjälper varje elev att nå ökade studieresultat. Deras hjälp fokuserar både på akademisk, som personlig utveckling. 

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2739