Hem | Övriga Nyheter | Snyggt använda marksten

Snyggt använda marksten

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Idag är det inte ovanligt att vilja göra snygga gångar i sin trädgård. Detta kan göras på en mängd olika sätt. Bland annat finns det olika sorters grus och sten att välja mellan. Sedan finns det även marksten. Fördelen med marksten är att det blir både snyggt och hållbart.Marksten går att använda till en massa olika saker, inte bara göra snygga gångar med. Det går även att använda dem på uppfarten, eller använda för att skapa en bra uteplats mitt i trädgården eller i anslutning till altanen. Du hittar marksten hos Jemfix att köpa om du vill. En stor fördel med marksten är att de finns i många olika varianter. Bland annat kommer de i olika former samt även olika storlekar. Sedan finns de även i en mängd olika färger. Du kan mixa färger och former om du vill skapa något unikt. Tjockare varianter passar bäst på uppfarter, så de tål tyngden av bilarna. Tillsammans med marksten kan du även satsa på mursten, dekorsten och mycket mer.

Gör det vackert i din trädgård
Om det är så att du vill göra det fint i din trädgård, så är det rätt lätt att göra det med hjälp av rätt sorts växter och blommor, samt så klart då marksten. Du kan göra en eller flera gångar i trädgården eller i ditt trädgårdsland. Det går även att lägga marksten så att du får som en snygg uteplats. Där kan du ha en pergola eller en paviljong. Eller varför inte skapa en smart grillhörna med hjälp av marksten. Denna sten, i rätt tjocklek kan även läggas för att göra din uppfart extra snygg och hållbar. Eftersom markstenen som säljs idag har olika tjocklek med mera, så fundera på vad du ska ha det till innan du bestämmer vilken sort du ska köpa. Köp sedan hem rätt material för att lägga den.

Attila Gal
Håboportalen Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2739