Hem | Övriga Nyheter | Uppsala och Sverige bjuder på riktig högklassig fotboll

Uppsala och Sverige bjuder på riktig högklassig fotboll

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Uppsala och Sverige har kan och har bjudit på mycket fotboll. Många spelare har kommit från de halvstora lagen och även om just IK Sirius kanske inte har haft några direkt stora framgångar är det ett lag som på senare år är att räkna med. Uppsala, en stad som kanske kan sättas mer på kartan nu också med nya anläggningar, även inom e-sport denna gången.Uppsala tar mer plats på sportscenen
Uppsala är nu en plats som verkligen kan börja förknippas med sport. Det är inte bara sporten där man blir svettig som nu är på tapeten. Man har nu beslutat att bygga ett center för e-sport vid Fyrisån. Det är fortfarande bara planer än så länge, även om man nu har tagit ett beslut om att sälja området till Gabramiam Invest som har stora tankar på att bygga just ett center för e-sport. Marken ägs annars av Uppsala kommun och det här kan verkligen stärka esporten på orten, detta också tack vare att staden ligger så nära Stockholm. Man har även planer på att bygga ett museum och en sportanläggning av mer klassisk attityd i området.

IK Sirius spelare har gått till Ryssland
Tidigare i år åkte IK Sirius, det stora Uppsala laget, på en riktig knock när man var tvungen att lämna ifrån sig Axel Björnström. Trots att laget har hållit en ganska låg men ändå bra profil detta år är det här klart något som har påverkat laget. Björnström däremot, menar att det ska bli kul att få lämna Sverige för något helt nytt.

- Jag ser fram emot att följa Sirius framöver och hoppas och tror att vi slipper vänta på 2027 innan Sirius är i Europaspel, sade Björnström till Fotbollskanalen.

Förra året var en succé för backen men han har nu skrivit på ett tvåårskontrakt med ryska Arsenal Tula. Ett lag som spelar i den högsta ligan i Ryssland och som slutade på en 14e plats året innan.

- Tack för alla fina år Siriusvänner! Ert stöd på match, träning och var ni än har varit har betytt jättemycket. Ni supportrar tillsammans med alla fina människor som jobbar i klubben har gjort att Sirius är en klubb man verkligen trivs i, fortsatte Björnström i sin intervju. 

Läs mer om och lägg dina bets på Uppsala laget online
För den som är intresserad av IK Sirius och även annan typ av fotboll, så väl nationell som internationell, finns det alltid tillgängligt online alla dygnets timmar. På bet365 hittar du all form av sport och betting samlat på ett och samma ställe. Här kan du läsa om Allsvenskan och alla dess nyheter när du vill. Om inte inhemsk fotboll är så intressant kanske internationell fotboll med bland annat Emil Forsberg och hans Leipzig kanske kan intressera. NU ser det dock ut som att han kanske kanske kan återvända till GIF Sundsvall. Vi får se om det blir verklighet och att laget får tillökning. Även om Malmö FF har varit den stora snackisen hittills. Forsbergs RB Leipzig har ett odds på 2.00 att vinna mot Club Brügge borta i Champions League härnäst. Källa: Unsplash

Det finns mycket att följa härnäst, Champions League med Forsberg, Allsvenskan som är på sluttampen och även ett mindre uppehåll för nationell fotboll med Sverige i en grupp som de kanske mot förmodan kan gå vidare i. Allt återstår att se framöver. Svensk fotboll har mycket att bjuda på alltid.

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2738