Hem | Övriga Nyheter | Lampor är viktigt att ha i hemmet

Lampor är viktigt att ha i hemmet

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Något många inte tänker på, det är vad för slags belysning man sätter upp hemma. Att ha ljus omkring sig är ju dels för att se, dels för att skapa en bra stämning.Ofta räcker det sällan att bara ha en lampa här och en lampa där. Man bör tänka till och välja bra led lampor och placera ut. När man läser om lampor och belysning på nätet, så talas det dels om att ha rätt sorts ljus samt även rätt antal ljuskällor. 

När det gäller olika form av belysning, så är de vanligaste allmänljus, arbetsbelysning, funktionsbelysning och stämningsljus. Det är bra att ha alla dessa i någon form i ett rum. Därtill är det smart att använda sig av led belysning. Det kan du hitta ett stort utbud av på https://www.lampornu.se/led-lampor

Placera dina lampor på rätt sätt
Som sagt är det viktigt att placera ut lamporna och belysningen på rätt sätt samt ha rätt antal ljuskällor. Ett normalstort rum, där krävs det att du har runt 5–9 olika ljuskällor. Dessa ljuskällor ska ju då vara en blandning av allmänljus, arbetsbelysning, funktionsbelysning och stämningsljus. Vissa rum har större behov av ett visst sorts ljus, medan andra har ett annat behov. Det rum som oftast har flest sorters lampor, det är vardagsrummet. Det eftersom att det rummet används till så pass många olika saker. Där kollar man på tv, man sitter och myser, spelar spel, umgås, handarbetar och så vidare.

När du ska köpa led lampa och placera ut hemma, så utgå från vilket rum den ska vara i. Just att lampan har rätt funktion är viktigt. Sedan, därefter så kan du ju bestämma om det ska vara i form av taklampa, golvlampa, bordslampa, fönsterlampa och så vidare. För även det är ju trevligt att ha en blandning av, så att det blir en mer levande belysning.

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2724