Hem | Övriga Nyheter | Vinkylare som passar dig!

Vinkylare som passar dig!

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Letar du efter en vinkylare men vet inte vilken av alla vinkylare eller vinskåp du ska välja? Vi tipsar om hur du kan tänka.Varför skaffa en vinkylare?
Det är viktigt att dina viner förvaras stabilt och säkert i en jämn temperatur och med optimal luftfuktighet. En vinkylare är därför en fantastisk investering. I ett vinkylskåp har du möjlighet att förvara dina viner i flera temperaturzoner, en zon för rött vin och en kallare zon för vitt vin. Du kan placera dina viner på olika varianter av hyllor. Fasta hyllor, utdragbra hyllor och displayhyllor. På så vis har du alltid en god överblick över vilka viner du har i ditt skåp.

Vad bör jag tänka på?
Förutom vinskåpets placering, bör du överväga hur stort skåpet fysiskt ska vara. Ska skåpet stå under bordsskivan i köket, duger det naturligtvis inte, att skåpet är högre än bordsskivan. Ska skåpet stå i källaren, är det också viktigt, att du har mätt källartrappans dimensioner och liknande förhållanden, så du är säker på, att vinkylen rent faktiskt kan komma ner för trappan. Ett annat viktigt övervägande du bör göra är, hur många flaskor du ska förvara. Lägg gärna på 50% till antalet flaskor, om det handlar om ett vinskåp till långtidsförvaring. Det beror på att när man bygger upp en samling, kommer det att vara en större ingående trafik av flaskor än utgående. Behovet av flaskkapacitet kommer att stiga fortare än man räknar med, om man har smittats av en vinsamlarbacill. Tänk också på utseendet.

För många av oss är en vinkyl en liten upplevelse i sig själv, eftersom ett vinskåp i grund och botten är en elektronisk vinkällare. Väljer du att satsa lite på finish och design, förstärks denna upplevelse naturligtvis. De dyrare skåpen kommer oftast med flera välgjorda detaljer, som kan imponera på även den mest inkarnerade skeptikern.

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2739