Hem | Övriga Nyheter | LEKTAJM på lekparken Banankontakt

LEKTAJM på lekparken Banankontakt

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Den 10 september invigs lekparken Banankontakt. Det är en unik temalekpark som Håbo kommun byggt vid Åbergs museum. Lekparken är skapad av Tor Svae.



Lekparkens tema är bananer, inspirerat av Trazans och Banarnes värld. En plats för alla barn och vuxna som gillar att leka!

- För drygt 20 år sedan hade Electric Banana Band en superhit med låten Banankontakt och den har nu givit namn åt en alldeles, alldeles underbar lekpark med bananrutschkana, studsmatta, banansandlåda, banangungor , vattenlek och som grädde på bananmoset kan telningarna köra Olyckans ambulans. Nu är det LEKTAJM! säger Lasse Åberg.

På invigningen blir det musik med Trazan, Banarne och Zebran (Lasse Åberg, Klasse Möllberg och Janne Schaffer). Det blir även bandklippning, invigningstal, banangodis till alla besökare och annat kul för barn.

Tor Svae som skapat Banankontakt ligger även bakom flera andra välbesökta temalekparker. Ett exempel är Mulle Meckparken i Järvastaden med cirka 100 000 besökare per år. Tor har även skapat Trazankojan på Åbergs museum.

Invigning
När? Lördag 10 september klockan 13.00.
Var? Lekplatsen Banankontakt vid Åbergs museum i Bålsta.

Källa: Håbo kommun



Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV






Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2744