Hem | Övriga Nyheter | Bra saker att tänka på då du ska köpa köksfläkt

Bra saker att tänka på då du ska köpa köksfläkt

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Uppgiften som en fläkt i köket har, det är att suga ut matos, lukt och fett. Detta så snabbt som möjligt. För att detta ska ske på ett korrekt sätt så gäller det att du har en korrekt installerad fläkt samt att den passar för just ditt kök.

Bra saker att tänka på då du ska köpa köksfläkt Bra saker att tänka på då du ska köpa köksfläkt


Är det så att du ska köpa en ny köksfläkt, så kan du hitta flera modeller hos Eico. Eico köksfläktar, det är bra köksfläktar. 

För att du ska kunna välja en bra köksfläkt, så är det bra att fundera på vissa saker. Bland annat vad för modell du ska satsa på, hur den ska installeras. Föredrar du tysta köksfläktar, eller är det ok att den låter lite?

Välja köksfläkt
För att du ska välja en bra köksfläkt, så är det bra att kolla på vad du har för ventilation. Sedan spelar valet roll på hur du bor, om du har en villa eller om du bor i ett så kallat flerfamiljshus. En annan aspekt, det är att se till din köksinredning, hur den ser ut och hur du vill att fläkten ska passa in. Ska den sitta på väggen, under ett skåp eller vill du hellre den ska hänga fritt?

Idag finns det även en hel del olika typer av fläktar. Bland de du har att välja på är kolfilterfläkt, frånlufts- och utsugsfläkt och centralventilation. Läs gärna på om dessa olika typer. 

Bra saker att tänka på är även kapaciteten på fläkten. Det kan vara bra att ha en fläkt som klarar av det du gör under den. För att vara en bra köksfläkt så bör den byta ut luften minst en gång per timme i ditt kök. 

Tänk på att det finns regler kring montering av köksfläkt. Boverket har fastställt att det ska vara minst ett avstånd om 50 cm till en elektrisk häll och 65 cm om det är en gasspis. 

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2724