Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Hjältar hjälpta på Biskops-Arnö

Hjältar hjälpta på Biskops-Arnö

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Ett av benen i Leader-projektet Hämta Hem är "Hjälpa Hjältar" där medlemmarna i nätverket Hämta Hem (nätverk för hälsoföretagare) röstar fram en grupp människor som arbetar ideellt för att hjälpa andra, det kan vara djur, natur eller människor i behov.

Mariell, Ann-christine, Louise, Lena, Veronika och Hanna.  På bilden under samtalet ses även Christina Ivarsson. Fotograf: Lysa Öster Mariell, Ann-christine, Louise, Lena, Veronika och Hanna. På bilden under samtalet ses även Christina Ivarsson. Fotograf: Lysa Öster


I lördags var det några volontärer från Hitta Katten i Enköping som fick en härlig dag i Logen, ett av konferensrummen på vackra Biskops Arnö.

Dessa fantastiska människor arbetar gratis på olika sätt för att hjälpa katter i svåra situationer. Förutom att hjälpa katter har de också informationsverksamhet kring katter och deras behov.

http://www.hittakatten.com/

Med under dagen var Ann-Christine, Lena, Louis, Hanna, Mariell och Veronika och de fick aktiviteter efter önskemål, det blev yoga, qi gong och mindfulness.  För de flesta var det första gången som de provade på sådan här verksamhet och reaktionerna var mycket positiva - ett lugn spred sig och deltagarna kände sig mycket avslappnande. Deltagarna fick också en visning av Gotiska Salen som de blev mycket förtjusta i, en medeltidssal med vackra gotiska valv och pelare.

Förmiddagen leddes av projektledaren för Hämta Hem, Lysa Öster och eftermiddagens pass i mindfulness leddes av Christina Ivarsson.

Källa: Hämta HemPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2685