Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Stor medlemsökning i SPF Håbo

Stor medlemsökning i SPF Håbo

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Trots det vackra höstvädret samlades inte mindre än 140 pensionärer till SPF Håbos septembermöte. Ordf. Per-Eric Josefsson (Peje) hade glädjen att hälsa 20 nya medlemmar välkomna, och berättade samtidigt att medlemsantalet nu uppgår till ca 950 personer.

Katarina & Kirsti | Foto: Karl-Erik Andersson Katarina & Kirsti | Foto: Karl-Erik Andersson


Som första punkt på dagens program informerade läkaren Jill Boman från Bålstadoktorn om deras verksamhet. Mottagningen, som finns på Sjövägen 12, öppnades den 15 september. För vidare information till Håboborna anordnas ”öppet hus” fredagen den 7 oktober kl. 14.00-17.00.
Så var det dags för dagens höjdpunkt, nämligen modevisning. Catarina Näslund från Seniorshopen berättade att i deras verksamhet ingår 22 rullande klädbutiker över hela landet. I dagens visning och försäljning, innehållande höst- och vinterkläder, ingick ca 1000 plagg. Som mannekänger ställde två herrar och tre damer ur medlemskåren upp. Eftersom dagen bjöd på sommarvärme blev det säkert svettigt att ikläda sig varma vinterplagg, men det klarade de galant.
Nu var det dags för den efterlängtade kaffepausen, med tillfälle till en pratstund med bordsgrannarna.

Så vidtog ”medlemmarnas kvart” (som oftast blir längre än så). Först ut var Eva Lidö, som informerade om föreningens omfattande reseverksamhet. Sen var det dags för trafikkommitténs representanter, som hade många kloka råd att dela med sig till medlemmarna, de delade även ut broschyrer om bl.a. vägmärken.

Ordf. meddelade att i nästa Medlemsforum kommer ett kort att medfölja som visar hur man känner igen symtomen på stroke, och vad man då lämpligen skall iakttaga.
Inger Smedberg, ordförande i gårdsrådet för Skeppet, informerade om dess verksamhet.
Chatarina Josefsson efterlyste fler värdar/värdinnor till Vårdcentralen.
Efter det att ordf. avslutat dagens månadsmöte var det dags att ta fram plånboken och komplettera höst- och vintergarderoben, en livlig kommers följde.

Karin Seger



Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV






Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2744