Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Flamingokvintetten i Håbo Närradio

Flamingokvintetten i Håbo Närradio

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

På söndag den 18 mars startar programmet ”Vårkänslor i Närradion” med Tommy Hildorsson i Håbo Närradio på FM 87,7 MHz. Redan kl. 09.30 tonar den första musiken ut och efter kl. 10.00 kommer du att få lyssna på Flamingokvintetten. Inte nog med att det kommer att spelas musik från några gamla LP-skivor med Flamingokvintetten, Dennis Janebrink som är en av medlemmarna i bandet kommer att vara med i en telefonintervju.

Flamingokvintetten Flamingokvintetten


Ny musik i närradion
Som Närradiostation får vi ibland musik från musiker och sångare som nyss startat sin karriär eller som kommit ut med någon ny låt som de vill att radiolyssnarna skall få höra. Den här dagen kommer du att få lyssna på Martti Varjonen från Helsingfors i Finland. Han är född i Sverige men flyttade med sina föräldrar till Finland redan vid tre års ålder. Musikintresset har funnits med honom sedan födseln och när han var fem år gjorde han sin första musikaliska komposition. Martti har spelat med i många band och det senaste bandet som han är medlem i heter The Broker och det grundades i januari nu i år. De har släppt två låtar och det är en av dem vi spelar i Håbo Närradio idag, San Francisco till Tokyo. Martti är ofta tillbaka i Sverige därav hans intresse för att musiken skall kunna höras i det land där han är född. Mer information om Martti och hans karriär finns på www.facebook.com/thebrokermusic och på http://www.youtube.com/watch?v=FYpNs6TeHWk

Gudstjänst från Yttergrans kyrka
Det blir även annan musik och sång i Håbo Närradio den här söndagen. Klockan 11 är det direktsänd gudstjänst från Yttergrans kyrka. Varannan söndag direktsänds gudstjänsten därifrån på FM 87,7 MHz. Vårkänslor kommer det dock att vara varje söndag klockan 10-11. Föreningen Närradions vänner har fått några nya medlemmar och det kommer troligtvis att spegla av sig i radiosändningarna framöver. Det är nämligen så att medlemmar i Närradions vänner kan göra sina egna program till en ringa penning. För dig som vill bli medlem i Närradions vänner rekommenderas att du går in på habonarradio.se och klickar dig vidare till Närradions vänner för att där se hur du går tillväga för att bli medlem.

Dragning på medlemsnumren
Alla som betalar medlemsavgiften för 2012 senast den sista mars får vara med i dragningen på medlemsnumren i programmet ”Vårkänslor i Närradion” på Påskdagen den 8 april kl. 10-11. Vinsterna är skänkta av företag vars logotyper med länkar till respektive företag finns på habonarradio.se. För att få en bild av vad du tjänar på att vara med i Närradions vänner rekommenderas att du tar dig en titt på Håbo Närradios hemsida.

Tommy HildorssonPrenumerera på kommentarer Kommentarer (3 Skickat)

avatar
hanna eriksson 07 Apr 2012
jag älskar flamingokvintetten
mina bästa dansband verkligen
och flamingokvintetten känner mig väl
mvh
hanna eriksson
avatar
Tommy 09 Apr 2012
Hej Hanna!
Kontakta mig och bli en av oss i Närradions vänner, en samling glada och mysiga människor som sänder radio. Kanske du vill ha ett eget program och spela dansbandsmusik, allt är möjligt som medlem i Närradions vänner. Jag hoppas att du lyssnade på Håbo Närradio FM 87,7 MHz när jag spelade Flamingokvintettens musik och intervjuade Dennis Janebrink. Hör av dig!
avatar
Hanna Eriksson 16 Apr 2012
Jag har en önske låt med flamingokvintetten
Med jag trodde änglarna fanns
totalt: 3 | visar: 1 - 3

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2685