Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | En vinstgivande frukost i Håbo Närradio

En vinstgivande frukost i Håbo Närradio

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Sedan föreningen Närradions vänner startade i Håbo kommun har aktiviteterna i Håbo Närradio ökat. Störst intresse har det varit inför dragningen på medlemsnumren som infaller på våren och i Rimstugan strax före jul. På Påskdagen var det dragning och fina vinster lottades ut.

Anna Sundh vann de fina blomsterplanteringen som FantasiFloristen skänkt Anna Sundh vann de fina blomsterplanteringen som FantasiFloristen skänkt


En vårlig blomsterplantering i en stor korg, ett årskort på träningscenter för kvinnor, lunch för två, en årsprenumeration på en veckotidning, fribiljetter till Skoklosters slott och mycket mera.

Tidigt på söndagsmorgonen den 8 april var det aktiviteter i radiostudion i Bålsta. Då dukades det upp till frukost för de som anmält att de ville vara med i radioprogrammet vid dragningen. Ett vackert dukat frukostbord väntade medlemmarna när de kom, lagom till programmet ”Vårkänslor i närradion” som startade kl. 10.00. Men redan kl. 09.30 låg en LP med svensktoppslåtar på skivtallriken och underhöll under förberedelaerna.

Så långt radiovågorna når
Håbo Närradio kan man lyssna på i hela kommunen och lite till. Lyssnar man i bilradion kan man lyssna på FM 87,7 MHz både i Uppsala och i Enköping. Att radiovågorna sträcker sig långt ges det bevis på lite då och då. Förra året kom det brev till Närradioföreningen både från Finland och Åland då radiopejlare varit ute och lyssnat in olika stationer. För någon månad kom ett brev från en radiopejlare söder om Stockholm som rattat in signaler från Håbo Närradio.

Samarbete över kommungränserna
Roligt i sammanhanget är att Radio Sigtuna och Håbo Närradio har ett mycket gott samarbete. Hemsidor, foldrar och medverkan i varandras program hör till samarbetet. Radio Sigtuna rattar man in på 88,2 MHz och deras aktiviteter har legat på samma nivå flera år men i och med samarbetet med Håbo Närradio ser det ut som att även Radio Sigtuna går en ljusnande framtid tillmötes. Roligt för de båda föreningarna och kanske är det tack vare Enköpings Nöjesradios Görans Olzons förtjänst som tipsade om tillvägagångssättet att få fler intresserade av att göra egna radiosändningar.

Dragningen på medlemsnumren, en succé
Flera medlemmar hade anmält att de skulle komma till frukosten den här förmiddagen och kl. 10 var det fullt vid frukostbordet. Tolv vinster lottades ut och flera av de som var med i programmet kammade hem vinster. Den vackra blomplanteringen med vårens alla vackra blommor i vanns av Anna Sundh från Järfälla och den eftertraktade ukulelen vanns av Bo Hellgren från Hägersten. Det var en förmiddag fylld av glädje, musik och god frukost i Håbo Närradios radiostudio i Bålsta.

Tommy HildorssonPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Album

Frukostbordet Marcus Edlundh drar vinstnummer ur bingopåsen

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2685