Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | SPF Håbos månadsmöte oktober

SPF Håbos månadsmöte oktober

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Sista torsdagen i oktober var det som vanligt månadsmöte för SPF på Skeppet. Lite dåligt med medlemmar denna gång. Höstlov och Halloween hade lagt beslag på far- och morföräldrar denna torsdag. Dessutom var det blåsigt och regnigt så kanske var det också några som föredrog värmen hemma istället för musiken på Skeppet. Dom vet inte vad dom gick miste om.

Foto: SPF Håbo Foto: SPF Håbo


Mötet började med att Lillsjöns ägare berättade för oss om sitt övertagande av Lillsjön. Fanns det någon som inte visste att vi har 10% när vi visar upp vårt SPF-kort så vet dom det nu. Lillsjön kommer att hålla öppet hela vintern, det kan vara bra att veta när julblommorna ska köpas in.

”HörsOmHelst” skulle uppträda denna torsdag. Ett trevligt gäng i blandad år-gång både på musikerna och repertoaren. Härlig musik som gjorde att det spritte i benen även på en gammal kvinna som jag. Tyvärr hade jag ingen kavaljer och golvet var belamrat av bord och stolar så någon plats att dansa på fanns inte. Jag fick nöja mig med att gunga lite till musiken och nynna tyst för mig själv. Men jag såg att jag inte var den enda som gungade. Riktigt dansvänlig musik.
Fats Dominos ”Blueberry Hill”, Elvis Presleys ”Blue Suede Shoes”, Cornelis ”Ångbåtsblues” och många andra välkända och sköna melodier. Någon allsång och även ett par dikter fick vi lyssna till. Konserten tog nästan 2 timmar och avslu-tades med Evert Taubes ”Nocturne”.
Efter detta blev det som vanligt dragning på lot-terna och precis som förra gången hade man köpt för många bullar som var stora och goda och kunde säljas ut billigt. Kö framför bullbordet.

Så var det slut för denna torsdag och vi kunde resa oss från våra platser, en del säkert stela i ryggen, skönt att få sträcka på ryggarna och gå hem och slänga sig i en skön fåtölj. Skeppets sto-lar är inte de bekvämaste i sittväg och ska man dessutom sitta snett för att se det som händer på scenen så känns det i nacke och rygg efter ett par timmar.

En trevlig eftermiddag blev det dock! Hoppas få höra mer av ”HörsOmHelst” någon annan gång.

Agneta Lindbohm
SPF Håbo

P.S.: De som inte var med på mötet kan här se och lyssna till några videoklipp från HörsOmHelst’s framträdande.Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2715