Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Lunch för seniorer från SPF Seniorerna Håbo

Lunch för seniorer från SPF Seniorerna Håbo

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

De seniorer som refereras till i rubriken är de medlemmar som är äldre än 80 år och som blev bjudna på lunch på Lastbergets konferensanläggning den 5 november.

Lastbergets konferensanläggning Lastbergets konferensanläggning


Yvonne Lindström hälsade alla välkomna och hoppades att de skulle ha det bra. Hon berättade även att 170 medlemmar 80+ inbjudits och att 115 personer deltar i dagens lunch. Här ingår även styrelsen.
Under väntan på maten spelade Bernt Gahn trevlig, varierad musik på dragspel och det blev ytterligare fin musik till kaffet.

Joachim Tiefensee berättade om torpet Last-berget och nämnde att namnet kommer från lastageplatsen vid berget några 100 meter söder om kursgården. Här fanns djup intill klippan där vedskutorna kunde förtöja och lastas genom att veden störtades direkt ner i lastrummen. Veden kom från skogarna i närheten och skeppades till Stockholm. Joachim passade även på att tacka styrelsen för den utmärkta lunchen i förnämlig miljö med härlig utsikt.

Så kunde deltagarna gå ut till väntande fordon (bl.a. buss) för transport till hemmet, samtidigt som de kunde konstatera att nu har hösten kommit till Håbo på riktigt, både bildlikt och bokstavligt.

Sverker JonassonPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2698