Hem | Övriga Nyheter | Föreningsnytt | Rock och pop på SPF Seniorernas månadsmöte

Rock och pop på SPF Seniorernas månadsmöte

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Så har det blivit ett nytt år och årets första månadsmöte inträffade den 28 januari. Ett 100-tal medlemmar hade letat sig ner till Skeppet i dagens konstiga väder som började med mulet och snöfall och slutade med klar himmel.

Foto: Olle Atling  Foto: Olle Atling


Ordförande Yvonne Lindström hade vissa svårigheter med att få sin röst hörd i det massiva sorlet från de samlade seniorerna. Det löste sig dock och hon kunde hälsa alla välkomna till mötet. Två nya medlemmar presenterades varefter Yvonne lämnade över mikrofonen till Kerstin Adestedt från studiekommittén. Hon berättade att nu börjar de flesta studiecirklarna att komma igång. Cirkeln ”Vardagsekonomi” finns åter på programmet. Den leds av Kerstin Holgermyr på Nordea i Bålsta Centrum och det finns fortfarande platser kvar.

Cirkeln ”Trafik 65+” har utrymme att ta emot flera deltagare, och även i ”Släktforskningscirklarna” finns det lediga platser. Det pågår även försök att bilda en teatergrupp. Kontakta Kerstin eller respektive cirkelledare om du vill delta. Det behövs nya ledare för språkkurser i engelska och spanska och det gäller även för vår kör Duromoll.

Därmed var det tid för underhållning. På scenen uppträdde trion ”The new generation” som bestod av herrarna Lars Lindros, bas, Peter Klaxman, keyboard, och Micke Areklev med gitarr. Dessutom fanns det en liten japan, Trumsan, som höll akten.
Det är ett verkligt erfaret gäng som härjat i många olika band under 60-, 70- och 80-talen. Här nämndes namn som Blåblus, The Shanes, Abba med flera. Repertoaren var standard från tiden med Elvis Presley, Paul Anka, Cliff Richards, Rick Nelson med flera. Allt framfördes professionellt med gott humör och riktigt kul mellansnack.

Efter konsertens första avdelning blev det paus med kaffe och bulle samt lottdragning. Yvonne tog tillfället i akt att tacka programkommittén och alla som jobbat med dagens evenemang för en god insats.

Så fortsatte konserten och deltagarna fick lyssna på ytterligare en serie melodier från rockens och popmusikens guldålder. Musikanterna tackades med rejäla applåder och blommor och publiken fick ett härligt extranummer med Guitar boogie.

Sverker Jonasson Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2700