Hem | Övriga Nyheter | HåboPortalen

HåboPortalen

Okt

08

2015

4
Kommentarer

Möte med kommunalrådet Carina Lund (M)

Genom

Kommunalråd Carina Lund (M) | Foto: Håbo kommun Kommunalråd Carina Lund (M) | Foto: Håbo kommun

Initiativet till mötet tog jag själv efter en tids turbulens kring HåboPortalen på dess egna sidort samt i EP, där vissa politiker kände sig påhoppade och kränkta av vissa insändare och kommentarer här på HåboPortalen. Min intention med mötet var att visa min vilja till att hitta former till att Portalen blir, förutom att vara en nyhetsportal för Håbo sedan 13 år, en återigen levande diskussionsforum mellan medborgare och delvis politiker.

Med på mötet var även

Jul

10

2015

39
Kommentarer

Den stora tråden om HåboPortalen som forum

Genom

Den stora tråden om HåboPortalen som forum Den stora tråden om HåboPortalen som forum

HåboPortalen är partipolitiskt och kommunadministrativt obunden och har inga anställda skribenter, här är det främst dina och andras insändare och kommentarer som står för innehållet. Gräsrotsjournalistik när den är som bäst med målet att granska våra makthavare/ beslutfattare, politiker som tjänstemän i kommunhuset! Sidan drivs av mig Attila Gal på min fritid, och dess tekniska drift bekostas av annonser från lokala företagare. 

För att skapa och upprätthålla ett levande forum, och på grund av att jag driver sidan på min

Jul

01

2014

0
Kommentarer

HåboPortalen söker sommarpublicist

Genom

Illustration/ Foto: Attila Gal Illustration/ Foto: Attila Gal

Under sommaren behöver enmannastaben (jag) en välbehövlig distans från att dagligen bevaka och uppdatetra sidan, därför söker jag nu någon som brinner för Håbo och villl skriva/fota/filma om det som händer i kommunen och publicera (på ett politiskt obeoende sätt) detta på HåboPortalen.se. Berätta/rapportera om föreningslivet, företagsnyheter, politiken, kommunala händelser, ungdomar, arrangemang, Skokloster etc.... Målet är helst att minst en artikel om dagen ska publiceras med text och bilder, och eventuellt film (via Portalens egen

Feb

06

2014

11
Kommentarer

Den stora tråden om HåboPortalen som nyhetssida och forum

Genom

Den stora tråden om HåboPortalen som forum Den stora tråden om HåboPortalen som forum

Kände att det behövs en separat tråd om just HåboPortalen, för mycket ros o ris hamnade i tråd med annat huvudämne. Det är lika bra att jag börjar från början och berättar återigen vad HåboPortalen är tänkt att vara:

Vad?
HåboPortalen, sedan 10 år i Håbo, har inga anställda skribenter, tanken är att det dina och andras insändare som står för innehållet här. Gräsrotsjournalistik när den är som bäst!
All material ska komma från

Dec

31

2013

1
Kommentarer

Gott Nytt År önskar HåboPortalen

Genom

Gott Nytt År önskar HåboPortalen Gott Nytt År önskar HåboPortalen

Det elfte levnadsåret i HåboPortalens historia står inför dörren. Ambitionen är detsamma, att erbjuda ett forum för alla i Håbo. Vi har inga anställda skribenter, här är det dina och andras insändare som står för innehållet. Gräsrotsjournalistik när den är som bäst!

Portalen är dessutom det mest miljövänliga nyhetsorganet, samt det mest demokratiska i vår kommun, då alla artiklar går att besvara och kommentera av vem som helst, när som helst. Att Portalen uppdateras varje

Dec

24

2013

1
Kommentarer

God Jul önskar HåboPortalen

Genom

Attila Gal
HåboPortalen.se

Dec

23

2011

1
Kommentarer

God Jul och Gott Nytt År

Genom

God Jul och Gott Nytt År God Jul och Gott Nytt År

Sep

07

2011

0
Kommentarer

Veckans lunch i Håbo

Genom

Veckans lunch i Håbo Veckans lunch i Håbo

Håbo Portalen startade Veckans lunch i Håbo-tjänsten i måndags, där lunchutbudet skickas ut med epost till företag/privatpersoner i Håbo inför varje vecka. Tanken är att på arbetsplatser och även hemma ska man kunna ta del av veckans lunchutbud i kommunen på ett enkelt sätt.

På denna sida kan du se veckans utbud, men dessutom kan du anmäla din epost-adress så att den aktuella lunchsedeln kommer till din epost låda varje söndag natt.
Tjänsten är gratis

Maj

15

2011

8
Kommentarer

Den nya HåboPortalen klar

Genom

Ny sida - samma kommun: Håbo Ny sida - samma kommun: Håbo

Efter flera år med den befintliga layouten var det dags att förnya Håbo Portalen. Men det är inte bara utseendet som är annorlunda. Även den osynlige "motorn" bakom Portalen är utbytt med en modernare version.

Vi har stramat upp kategorierna för enklare navigering. Möjligheten att kommentera artiklarna eller skicka vidare finns kvar, nytt är att du kan skicka direkt en artikel upp till din sida på facebook eller Twitter. Vi har själv en egen facebook

Apr

30

2011

0
Kommentarer

Portalen börjar ta ny form

Genom

Betty Bürstner | Foto: Attila Gal Betty Bürstner | Foto: Attila Gal

Hittils har jag tittat på ca 5 olika portal-lösningar, men var inte riktigt nöjd. Förväntningarna var stora men ofta är det något som krånglar eller fattas.

Då ska jag först nämna att det är nog budgeten som sätter gräns för hur snabbt man kan uppdatera, för det är gott om duktiga utvecklare där ute som gärna skulle ta uppdraget:) Men men...sakta men säkert går det fgramåt...

Nu får det räcka med detta som första inlägg,

totalt: 10 | visar: 1 - 10

In-/ utloggning

Or you can

Connect with facebook

Bloggers