Hem | Övriga Nyheter | Kommuninfo | Håbo kommun säljer mark i Dalängen till Potentia Education AB

Håbo kommun säljer mark i Dalängen till Potentia Education AB

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Håbo kommun och Potentia Education AB undertecknade måndagen den 9 januari ett avtal där Potentia Education AB köper cirka 10 000 kvadratmeter mark i Dalängenområdet.

Håbo kommun säljer mark i Dalängen till Potentia Education AB Håbo kommun säljer mark i Dalängen till Potentia Education AB


-    Det känns bra att vi nu hittat en lösning som alla parter är nöjda med. Marken kommer till bra användning, eleverna får en ny skolmiljö och vi frigör kommunala lokaler som Gransäters rektorsområde behöver för sin verksamhet, säger kommunalrådet Agneta Hägglund (s).

-    Vi har som avsikt att bygga lokaler för den egna skolverksamheten. Det här är en viktig milstolpe för oss och vi ser fram emot att kunna utforma lokalerna så de är helt anpassade efter våra behov. Vi hoppas kunna komma igång med pålning och grundarbete efter sommaren och vi hoppas att skolan ska kunna stå färdig för inflyttning till höstterminen 2013, kommenterar Potentia Educations rektor Marie Tulesjö

Källa: Håbo kommunPrenumerera på kommentarer Kommentarer (1 Skickat)

avatar
Håkan Sundström 17 Jan 2012
Grattis Potensia-skolan till köpet av tomten och planen att bygga er skola med start HT 2013. Hoppas det går bra för er. En fråga man kan ställa sig är vem är finansiären till köpet av marken, bank eller annat bolag och vem ska bygga skolan?

Håkan Sundström
totalt: 1 | visar: 1 - 1

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2685