Hem | Övriga Nyheter | Kommuninfo | Nya aktiviteter blandas med traditioner på nationaldagen i Skokloster

Nya aktiviteter blandas med traditioner på nationaldagen i Skokloster

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Nationaldagen firas för tredje året i rad i Skokloster och har succesivt utvecklats till en riktig familjefest. Precis som ifjol kommer medborgarskapsceremonin och andra arrangemang att hållas tillsammans med nya aktiviteter. Dagen leds av konferencier Alexandra Pascalidou.

Nya aktiviteter blandas med traditioner på nationaldagen i Skokloster Nya aktiviteter blandas med traditioner på nationaldagen i Skokloster


Precis som de senaste åren firas nationaldagen i Skokloster med mängder av aktiviteter för hela familjen. Flera arrangemang återkommer likt traditionen, exempelvis hålls medborgarskapsceremonin då nya medborgare hälsas välkomna till kommunen av kommunalrådet och erhåller ett diplom och en gåva. Under dagen öppnar också Skokloster slott sin utställning, det finns en marknadsgata med försäljning av hantverk och andra varor med mera. 

Nytt för i år är utbudet av arrangemang och aktiviteter som ökat, exempelvis med underhållning från scenen hela dagen, konsert i kyrkan, aktiviteter för barn och ungdomar med djurarrangemang, minitivoli och lekar. För den som vill kan man uppleva Skokloster från sjösidan genom att åka båt. Dagen leds av konferencier Alexandra Pascalidou. 

Projektledaren Jörgen Allstedt planerar i dagarna de sista aktiviteterna. 

- Jag projektleder Nationaldagen i Skokloster för första gången, men det är tredje året den firas här. Det ska bli spännande och ta firandet till en ny nivå med mycket evenemang, fina och roliga upplevelser. Vi vill skapa en festdag i Skokloster som verkligen betyder något för invånarna. Vi kommer och ha mycket musik, uppträdanden och festligheter för hela familjen, säger Jörgen Allstedt.

Attila Gal
HåboPortalen 


Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2724