Hem | Övriga Nyheter | Kommuninfo | Musik, utställningar och barnhändelser på Nationaldagen

Musik, utställningar och barnhändelser på Nationaldagen

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Nationaldagen firas för tredje året i rad i Skokloster och har succesivt utvecklats till en riktig familjefest. I år utvecklas programmet med flera aktiviteter, bland annat med tre band som underhåller från scenen under dagen.

Musik, utställningar och barnhändelser på Nationaldagen Musik, utställningar och barnhändelser på Nationaldagen


Skokloster slott håller öppet med fri entré. Utställningen Prakt & Makt – Brahe och 1600-talets adliga livsstil öppnar. Skokloster kyrka håller öppet med gudstjänst och orgelkonsert med temat Nationaldagsklangen på instru-mentets drottning.

I år har scenunderhållningen utökats med en rad band som spelar under da-gen. Tobias och Klas som kör mjuka poplåtar som man känner igen på ett nytt sätt, stämningsfullt och med en säregen nerv. Mr Jody, bandet med det moderna POP/Rock soundet med influenser från -70 talet. Bandet tar dig med på en resa med egen musik med texter på svenska. Bandet har nyligen förekommit i både press och radio i samband med sin senaste singel Lobster, coverbandet från Söderhamn som spelar klassisk rock. För Lobster är det enda som gäller, att leverera drivande, energisk och traditionell rock´n´roll.

Barnen kommer att överraskas med gratis ballonger, flaggor och ett godis-regn senare under dagen. Det finns även fiskdamm i kyrkans regi till en låg kostnad.

Den nya projektledaren Jörgen Allstedt planerar de sista aktiviteterna.

- Vi är glada att kunna presentera mycket musikunderhållning från scenen i år och kombinera detta med engagerande talare med viktigt innehåll. Möjligheten att bara ströva runt och uppleva vår fina kultur och möjligheten till fria aktiviteter är viktigt. Övriga avgifts-belagda aktiviteter kan man självklart välja efter egen önskan.

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2685