Hem | Övriga Nyheter | Kommuninfo | Nya förvaltningschefer till Håbo

Nya förvaltningschefer till Håbo

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Från och med den 1 februari 2019 får Håbo kommun två nya förvaltningschefer. Mats Ståhl Elgström börjar som ny förvaltningschef för Socialförvaltningen. Jytte Rüdinger börjar sin tjänst som ny förvaltningschef för Kultur- och fritidsförvaltningen som blir en egen förvaltning vid årsskiftet.

Nya förvaltningschefer till Håbo Nya förvaltningschefer till Håbo


Mats Ståhl Elgström – ny socialchef/förvaltningschef för Socialförvaltningen

Mats Ståhl Elgström börjar sin tjänst som socialchef/förvaltningschef för socialförvaltningen från 1 februari 2019. Mats Ståhl Elgström kommer senast från Knivsta kommun där han har arbetat som socialchef på vård- och omsorgskontoret. Mats efterträder nuvarande förvaltningschef Thomas Brandell som går i pension.

Jytte Rüdinger – ny förvaltningschef för Kultur-och fritidsförvaltningen

Jytte Rüdinger börjar sin tjänst som förvaltningschef för kultur-och fritidsförvaltningen från 1 februari 2019. Jytte kommer senast från Haparanda kommun där hon har arbetat som kulturchef. 

Kultur-och fritidsförvaltningen i Håbo kommun är tidigare kultur-och livsmiljö avdelningen som har varit organisatoriskt placerad under kommunstyrelsens förvaltning. Från årsskiftet är avdelningen en egen förvaltning med en egen nämnd.

–        Jag är jätteglad att vi har rekryterat Mats och Jytte som förvaltningschefer till socialförvaltningen respektive kultur-och fritidsförvaltningen. Både Mats och Jytte har stor erfarenhet och har tidigare arbetat som förvaltningschefer i andra kommuner. Jag är övertygad om att dem kommer kunna bidra med stor erfarenhet och kunskap till våra verksamheter, säger Tobias Arvidsson, kommundirektör. 

Källa: Håbo kommunPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2700