Hem | Övriga Nyheter | Kommuninfo | Mats Ståhl Elgström är Håbos nya socialchef

Mats Ståhl Elgström är Håbos nya socialchef

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

I februari började Mats Ståhl Elgström som Håbo kommuns nya socialchef. Mats efterträder tidigare socialchef Thomas Brandell som har gått i pension. Att ge kommunens invånare en bra vård och omsorg genom samverkan och samarbete är något Mats ser som mycket viktigt.

Mats Ståhl Elgström är Håbos nya socialchef Mats Ståhl Elgström är Håbos nya socialchef


Att arbeta som socialchef är inte något nytt för Mats. Han kommer senast från Knivsta kommun där han har arbetat i sex år. Senast som Knivsta kommuns socialchef och innan dess som områdeschef för Knivsta kommuns utförandeverksamheter inom vård och omsorg. Innan Knivsta kommun har Mats jobbat i Stockholms Stad inom vård och omsorg, både inom arbetsledande funktioner men också med operativt arbete i olika verksamheter.

Håbo - en referensram för gott arbete
Att söka sig till Håbo kommun i rollen som socialchef kändes intressant och lockande.

 Jag har alltid haft Håbo kommun som en referensram i frågor som rör vård och omsorg. Här görs ett gott arbete och jag upplever att Håbo kommun är en vänlig, omtänksam och trevlig kommun som vill medborgarna väl. Det känns jätteroligt att vara på plats, säger Mats Ståhl Elgström.


Medarbetarnas roll är mycket viktiga
Den första tiden som kommunens nya socialchef har gått till att sätta sig in i arbetet, lära känna verksamheterna och alla medarbetare. Just alla medarbetare och kollegor ser Mats som mycket viktiga för att lyckas i arbetet.

 Mina medarbetare är jätteviktiga och utan dem kommer vi ingen vart. Utifrån min roll som förvaltningschef arbetar jag tillsammans med människor för att nå ett bra resultat. Därför är det mycket viktigt att det finns en tydlighet, att jag i min roll är tydlig i vad jag vill och att vi tillsammans har en god dialog så att vi arbetar mot samma mål, säger han.


Vikten av att samarbeta, samverka med andra aktörer samt skapa struktur och goda kulturer på arbetsplatserna ser Mats som en av nycklarna för att nå mål och utveckla resultat.

 Jag ska alltid veta för vems skull jag är här och det är naturligtvis för våra kommuninvånare där vi ska ge en bra vård och omsorg. För att nå ett bra resultat måste vi samarbeta och samverka och det är något som tar jag med mig från mitt tidigare arbete.


Njuter av naturen på familjens landställe
På fritiden ägnar Mats gärna tiden till familjen där han bor med sin fru och sina tre barn i västra Stockholm. Familjens landställe är en plats han gärna spenderar tid för avkoppling, hämta ny energi och njuta av naturen.

Källa: Håbo kommun

 Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2593