Hem | Övriga Nyheter | Kommuninfo | Håbo kommun uppåt i Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet

Håbo kommun uppåt i Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Det handlar om en god dialog med vårt lokala näringsliv som också upplever att kommunen är tillgänglig och lyssnar, säger kommundirektör Tobias Arvidsson som en förklaring till varför kommunen klättrar på rankingen.

Håbo kommun uppåt i Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet Håbo kommun uppåt i Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet


Idag släpper Svenskt näringsliv årets ranking av landets kommuner vad gäller företagsklimatet. Det lokala näringslivets allmänna omdöme om Håbo kommun har stigit från 2,71 till 3,05 och flyttar upp kommunen från förra årets plats 203 till 175:e plats i år. Kommunen klättrar alltså 28 placeringar och i och med det bryts också den nedåtgående trenden som har varit sedan 2012. Totalt fanns det 2115 företag i Håbo kommun 2018.

-        Det här är ett genomslag för ett målmedvetet arbete för att skapa en god dialog och samförstånd med våra företagare, säger kommunstyrelsens ordförande Liselott Grahn  Elg.

Det är det lokala företagsklimatet som är i fokus för foretagsklimat.se och varje år får cirka  60 000 företagare via Svenskt Näringsliv ge sina synpunkter på den egna kommunens attityder till företagande, kommunens service eller tillämpningen av lagar och regler.

Källa: Håbo kommun

Se rankningen härPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2657