Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Prata i radio på Håbo Festdag

Prata i radio på Håbo Festdag

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Håbo Närradio kommer att finnas på plats mellan Fridegårdsgymnasiet och Centrum på lördag. Då är du välkommen att besöka oss och prata radio.

Prata i radio på Håbo Festdag Prata i radio på Håbo Festdag


Du är även välkommen in i kontrollrummet där du själv kan medverka och skicka en hälsning eller spela någon favoritlåt.

Dagen till ära erbjuder Närradions vänner medlemskap i föreningen till halva priset. Att vara med i Närradions vänner betyder bland annat att du kan ha ett eget radioprogram i Håbo Närradio till ett mycket överkomligt pris.

Lyxigt att ha en egen radiostation
Visst kan det kännas lyxigt att ha en egen radiostation i kommunen, och det är det. Tänk dig att du har ett eget program där du får ut ditt budskap till alla som bor i kommunen och lite till – samtidigt – så långt radiovågorna når. Det är som att stå på en scen med stor publik och sjunga, prata, dansa eller göra precis vad du vill och alla tar del av vad du har att erbjuda. Alla som har rattat in FM 87,7 MHz kan höra dig.

Hösten och vintern i Håbo Närradio
”Höststormar”, gudstjänst och ”Ungdum” är en del av vad Håbo Närradio kommer att bjuda på under hösten och vintern. Gudstjänst från Kyrkcentrum varje söndag. ”Höststormar” är titeln på ett program som kommer att sändas varje fredagskväll kl. 17-18 med information om vad som är på gång i kommunen under veckoslutet. ”Ungdum” är ungdomsgården Verkstans program som drar igång så snart lokalerna är klara. Och så väntar vi förstås på att fler medlemmar i Närradions vänner skall få inspiration och sända. Det blir med andra ord en bra höst i Håbo Närradio på FM 87,7 MHz och som vanligt en hejdundrande festlig kväll i Rimstugan den 21 december.

Tommy Hildorsson
http://www.habonarradio.se/Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2700