Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Rockfestival i Skokloster

Rockfestival i Skokloster

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Den 16/11 så händer det något annorlunda i Skokloster! Det står nu klart att det ska vara en rockfestival i Skokloster med namn: Nattrock 2012! På scen kommer Patriks combo att stå. Som förband kommer DrT Produktion spela. Detta kommer bli en kväll/natt att minnas.

Bandet Patriks Combo Bandet Patriks Combo


Patriks Combo spelar mest på after ski. Det är partymusik på hög nivå! Bandet har aldrig spelat i en kyrka förrut, ja ni läste rätt. Festivalen kommer vara i kyrkan. Bandet har lovat bjuda på något extra. Den här typen av musik har ni aldrig hört i en kyrka förr, vi ska få taket att lyfta!!
 
Som förband spelar DrT produktion. Det är ett lokalt band som kommer från Häggeby. Dom spelar elektronisk musik, även det nytt för kyrkan.
 
Jag är både stolt och nöjd över att försöka sätta Skokloster på kartan. Detta är ett led i att Skoklosters Sjöscoutkår firar fem års jubileum där jag sitter som kår ordförande.
 
I entrén kommer det bjudas bubbel och tilltugg och utanför kommer det att vara mat försäljning.
 
Förrutom Skoklosters Sjöscoutkår står även Svenska kyrkan som arrangör för detta event. Nu lyfter taket på Skoklosters kyrka!

Biljetter släpps 11/10, 75 kr och finns att köpa hos Söders Bokhandel i Bålsta Centrum och i Skokloster Lanthandel, Slottsskogsleden 19. Arrangeras av Svenska kyrkan i Håbo och Skokloster Sjöscoutkår.

Mattias Andersson (ungdomsledare)
Svenska kyrkan i HåboPrenumerera på kommentarer Kommentarer (1 Skickat)

avatar
DrT 07 Okt 2012
DrT ärr inget band det är min egna musikverksamhet jag producerar egen musik och inte elektronisk musik . Jag gör exakt alla stilar och ä inte ett "Band"
totalt: 1 | visar: 1 - 1

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2711