Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Nytt samarbete kring turismfrågor

Nytt samarbete kring turismfrågor

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

I slutet av oktober genomfördes ett första möte med kommunens turistaktörer som ett led i arbetet med att utveckla besöksnäringen.

Engagerat samtal om turismutvecklingen i Håbo mellan personer från Skokloster Wärdshus och Skokloster slott. Engagerat samtal om turismutvecklingen i Håbo mellan personer från Skokloster Wärdshus och Skokloster slott.


Ett tiotal av kommunens besöksmål fanns representerade när man diskuterade hur Håbo ska kunna locka fler besökare och hur samarbetet mellan aktörerna kan utvecklas.

Håbos turismkoordinator Jenny Lindberg inledde mötet och sedan berättade Caj Nyman från Turismakademien om utbildningar som turistaktörerna kan ta del av och hur man genom Turismakademien samarbetar i hela länet.

Under kvällens gruppdiskussion framkom många bra idéer om hur besöksnäringen kan utvecklas i Håbo, och utifrån detta kommer man nu jobba vidare med gemensamma krafter. Idéerna och synpunkterna kommer också att finnas med som underlag för den kommunala turiststrategin som är under utformning.

Källa: Håbo kommun



Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TV



Problem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2692