Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Therése Grabs ställer ut i Galleri Kvantum

Therése Grabs ställer ut i Galleri Kvantum

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Månades utställare i Galleri Kvantum är Therése Grabs med sina fina målningar. Välkommen att bli inspirerad av sagornas och drömmarnas värld.

Therése Grabs ställer ut i Galleri Kvantum | Foto: Attila Gal Therése Grabs ställer ut i Galleri Kvantum | Foto: Attila Gal


Så skriver hon om sig själv:
Jag heter Therése Grabs(kallas även för ”Fonfe”) är 23 år och jobbar bland annat som guide på Åbergs Museum där jag också med jämna mellanrum håller i tecknarkurser utav olika slag.

Jag har i hela mitt liv älskat att skapa konst och jobbar främst med målning, teckning, smyckestillverkning, hattillverkning, sömnad och formgivning i ståltråd och driver även en konstblogg (www.fonfe.blogg.se) där jag berättar om mina olika verk, vad som inspirerar mig och lite annat smått och gott som anknyter till konstens värld.

 I min utställning här har jag valt att jobba med några utav våra mest kända mytologiska väsen som residerar i vår natur.
”Om mytologiska varelser som till exempel Skogsrået, älvor och Bäckahästen fanns på riktigt i våra skogar, vad skulle hända med dem om städerna expanderar så mycket att dessa väsen tillslut inte längre har någon skog kvar att bo i och tvingas flytta in till städerna istället?”

Om du är intresserad av att köpa någon utav målningarna här (eller beställa en annan målning efter eget önskemål) får du gärna kontakta mig via mail eller telefon!

 Mail: therese.grabs@gmail.com
 Mobil: 073 041 70 86
 Hemtelefon: 0171- 58150

 -----------------------------------------------------------------------------------------

 Galleri Kvantum är ICA Kvantum Bålstas satsning på lokal konst.
 Är du intresserad av att ställa ut hos oss? Kontakta Attila på 0727-346046 eller maila till attila@kvantumbalsta.se.Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2726