Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Therése Grabs ställer ut i Galleri Kvantum

Therése Grabs ställer ut i Galleri Kvantum

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Galleri Kvantum är ICA Kvantums satsning på lokal konst sedan hösten 2010. I oktober ställer bålstabon Therése Grabs ut.

Therése Grabs ställer ut i Galleri Kvantum Therése Grabs ställer ut i Galleri Kvantum


Så skriver hon om sig själv:

Jag heter Therése Grabs (kallas även "Fonfe") och är 24 år. Jag har bott i Bålsta nästan hela mitt liv och jobbar som guide på Åbergs Museum. Men sen jag i år blev antagen till utbildningen "Färg, form och hantverk" på Nyckelviksskolan på Lidingö bor jag främst i Enskede i Stockholm. 

Jag har tecknat och kreerat hela mitt liv och mina främsta inspirationer kommer från skogen, japansk streetfasion, artister, steampunk, manga och västerländska serier. Jag har alltid varit en filmnörd och film är därför också bland det mest återkommande i mina verk och framför allt tecknad film. Det kan vara allt från västerländska klassiker som Disney's "Bambi"(1942) till japanska animé-serier från 80-och 90-talet.

För tillfället är jag även mycket inne på att belysa problem som t e x miljöförstöring och samhällets extrema fixering kring modern teknik (främst mobiltelefonen) men jag älskar också att blanda motpoler, som t e x fantasy med verklighet, nutid med dåtid och skog med stad.

I min utställning här har jag inget specifikt tema utan har plockat ihop en rad olika bilder som är gjorda mellan 2009 och 2015. Material och tekniker är varierande med både olja, akryl, akvarell, tusch och blyerts. Majoriteten av bilderna är arbetsprover till olika skolor jag sökt under åren, varav några hör till dom som fick mig antagen det här året.

Om du är intresserad av att köpa någon av bilderna här eller beställa en annan efter eget önskemål så får du hemskt gärna kontakta mig!

Mail: therese.grabs@gmail.com
Mobil: 073 041 70 86
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Är du intresserad av att ställa ut hos oss, kontakta Attila Gal på 0727-346 046 eller via attila@kvantumbalsta.se

Attila Gal
HåboPortalen Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2724