Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Invigning av Badbibblan

Invigning av Badbibblan

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

I början på det nya året kommer simhallsbesökare kunna läsa och låna böcker på simhallen i Bålsta. Initiativet är en läsfrämjande satsning från Håbo bibliotek och Bålsta simhall.I det nyrenoverade caféet i simhallen kan besökare låna böcker från en bokhylla. Det blir böcker för alla åldrar och man kommer både att kunna läsa på plats och låna hem böckerna. Det kan bli spontana sagostunder, läsning av böcker om träning, intressanta romaner eller noveller och serier som går snabbt att läsa i väntan i entrén. 

- Det här är en lite rolig förlängning av det lässtimulerande projektetet Time Out, som förenar läsning och idrott, som biblioteket deltagit i under ett par år. Vi vill också att Håboborna lite överraskande ska kunna mötas av bibliotek och böcker lite varstans. Detta är bara början! säger Marie Holmqvist, enhetschef för Kultur och Bibliotek. 

Syftet med Badbibblan är att fler ska få tillgång till böcker och det är ett samarbete mellan Håbo bibliotek och Bålsta simhall inom avdelningen Kultur-och livsmiljö, Håbo kommun. 

Badbibblan startar fredagen den 13:e januari klockan 13.00 då bibliotekspersonal kommer finnas på plats och berätta om bibliotekets tjänster och utbud. 

Attila Gal
HåboPotalen Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2696