Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | Samtal och vernissage med Bålstafotografen Anna Clarén - en utställning som berör

Samtal och vernissage med Bålstafotografen Anna Clarén - en utställning som berör

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Den 4 oktober är det vernissage för en utställning av fotograf Anna Clarén på Håbo bibliotek. Under vernissagen visas filmen ”När allt förändrades” följ av ett samtal med Anna om hennes konst.- Fastän jag numera är en van föreläsare känns framträdandet här i Bålsta som om det vore första gången. Jag har många fina vänner och bekanta här, jag vill ju försöka göra ett gott intryck, iallafall inte göra bort mig inför dem. I Bålsta är jag en trebarnsmamma. Jag hämtar och lämnar mina barn på skolan, jag storhandlar i matvaruaffären och jag är en av alla föräldrar som hjälper till vid barnens fritidsaktiviteter. På detta sätt känner jag mig mer utelämnad och mer sårbar då jag nu ska få föreläsa just här. 

Anna Claréns konst som behandlar det privata. Från ett sökande efter tillhörighet i tillvaron till en rädsla för att förlora det vackra som givits, och nu sprickan i livets självklarhet.

Anna Clarén är Bålstabo och har ställt ut både på Fotografiska i Stockholm och utomlands. Hon är lärare på Biskops Arnös fotolinje.

Vernissage och samtal: torsdag 4 oktober. Klockan 18.30 på Fridegårdscaféet. Utställningen pågår 4 oktober¬–2 november på Håbo bibliotek.

Mer om Anna Clarén hittar du på annaclaren.com 

Om Galleriet:
Galleriet inne i Håbo bibliotek är en 28 kvadratmeter stor utställningsyta. Här visas konst i olika format och med olika perspektiv. Galleriet ska på ett enkelt sätt tillgängliggöra konst för Håbobor.

Attila Gal
HåboPortalenPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2696