Hem | Övriga Nyheter | Kultur/Konst/Lokalhistoria | De uppträder på nationaldagsfirandet i Skokloster

De uppträder på nationaldagsfirandet i Skokloster

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Håbo kommun är stolta att kunna presentera årets artister till nationaldagsfirandet i Skokloster. Under dagen kommer vi få se både Tone Norum och Andreas Johnson!Tone Norum är en erfaren artist med många hits från 80talet och framåt. Vem minns inte genombrottslåtarna Can’t you stay och Stranded från debutalbumet One of a Kind? Eller megahiten Allt som jag känner som hon sjöng tillsammans med Tommy Nilsson 1987? Tone spelar på nationaldagen i Skokloster klockan 15.

Andreas Johnson är artisten som hunnit med det mesta. Det var med albumet Liebling som han slog igenom stort, både på hemmaplan och internationellt där låten Glourius nådde tredjeplats på Englandslistan. Andreas har ställt upp i melodifestivalen vid ett flertal tillfällen, bland annat tillsammans med Carola 2008 med låten One Love och nu senats 2019 med låten Army Of Us som gick vidare till Andra chansen. Andreas uppträder på nationaldagen i Skokloster klockan 13 med efterföljande signering.

Konferencier för dagen är Tomas Wickgren från Tomas Event. Tomas kommer själv från Håbo och har bland annat varit med och anordnat Håbo festdag under många år. Det är andra året i rad som han är med och anordnar nationaldagsfirandet i Skokloster.

Källa: Håbo kommun


Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2724