Hem | Övriga Nyheter | Sport | Andreas Norman sammanfattar styrelseåret 2012 för Knarrbacken FC

Andreas Norman sammanfattar styrelseåret 2012 för Knarrbacken FC

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

2012 var ett positivt år för Knarrbacken ur många perspektiv. KFC media bestämde sig för att göra en djupdykning i styrelsens arbete där vi kikar i backspegeln och blickar framåt. Först ut att intervjuas är styrelsemedlemmen, spelaren, men framförallt - eldsjälen Andreas Norma

Foto: Knarrbacken FC Foto: Knarrbacken FC


Vad ser du som den största framgången från styrelsens håll?
Största framgången i mina ögon när man blickar tillbaka till säsongen 2012 är att vi utöver våran fina 4:e plats plats i division 5 även lyckats starta upp ett herrlag till i division 8 som även dom knep en 4:e plats. Detta visar på att vi har en bra bredd i förening och kan garantera speltid till alla medlemmar i föreningen, det bådar gott inför framtiden.

Vad vill ni förbättra till året 2013 och hur ska ni göra det?
Vårat framgångsrecept ända sedan vi startade föreningen har varit att växa långsamt och att ta små steg framåt i utvecklingen hela tiden och det blir inget annorlunda inför nästa säsong. Det som är nytt är att vi har satt ihop en KFC-mediagrupp som kommer att jobba med att få Knarrbacken FC att synas utåt och även att informera spelare, fans, sponsorer och allmänheten genom bl.a att få våran hemsida att bli mer levande, filma våra hemmamatcher, lägga upp evenemang på facebook m.m. Detta var något som vi började med redan förra året men nu har vi mer ideella krafter så tanken är att vi ska ta det arbetet en nivå till. Vi söker även efter en lagledare och en materialare för att underlätta våran löpande verksamhet. I övrigt är det inga stora förändringar som väntar, vi siktar på att göra allting vi redan gör lite bättre.

Hemmaderbyt mot Håbo blev en stor succé, inte bara rent sportsligt utan även arrangemangsmässigt med över 800 åskådare. Hur ser du på kommande säsongs hemmaderby?
Det kommer såklart bli oerhört roligt, det blir ju även lite annorlunda i år jämnfört med förra året då vi var nykomlingar i serien och underdogs som inte hade något att förlora. I år är snarare pressen större på oss då vi kom före Håbo FF i tabellen och även vann båda matcherna mot dem, men det är en utmaning som vi ska klara av. Arrangemangsmässigt så hoppas vi på att göra det minst lika bra, nu har vi
erfarenhet att arrangera ett evenemang med så här stor publik så nu är tanken att finslipa allt lite till och att bjuda på en riktig derbyfest så att alla besökare blir mer än nöjda.

Vi passade även på att fråga om derbyts betydelse för föreningens ekonomi, en fråga som Andreas själv kände att det vore bättre om hans kollega i styrelsen, Pontus Ekberg, utvecklar sitt svar kring. Vi kommer söka Pontus Ekberg för intervju nästa vecka för mer information kring det och om föreningens ekonomi i sin helhet.

Vi tackar Andreas för intervjun och ser fram emot nästa veckas del.

Forza KFC!

 

Källa: Knarrbacken FCPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2717