Hem | Övriga Nyheter | Sport | Landslagsryttare på Håbo ridklubb

Landslagsryttare på Håbo ridklubb

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Strax över 100 ekipage kom för att tävla på Håbo ridklubbs årliga dressyrmeeting. Årets tävlingar hölls helgen den 13-14 juni. I år hade vi dessutom besök av Agneta Aronsson och hennes landslagsryttare i paradressyr.

Felicia Grimmenhag och Purrissima ska tävla på SM senare i augusti Felicia Grimmenhag och Purrissima ska tävla på SM senare i augusti


Helgen bjöd på blandat väder för de många ekipagen som tävlade i olika klasser under två dagar. Ridklubbens elever ställde upp som funktionärer för att tävlingen skulle kunna genomföras på ett så smidigt sätt om möjligt. Ett mycket lärorikt och roligt uppdrag för ridskolans elever.
I år hade vi även klasser för funktionsnedsatta ryttare, som tävlade i 5 grader. Elva ryttare kom för att tävla i dessa klasser. Bland annat deltog Felicia Grimmenhag som kommer från Bålsta och också hjälpt oss på ridklubben att få anläggning så tillgänglig som möjligt för alla.
Bland dessa pararyttare fanns ekipage från Sveriges landslag som satsar mot OS i Rio 2016. Fantastiskt roligt att se dessa duktiga ryttare och hästar.

Naturligtvis bjuder en sådan här helg på duktiga ryttare i dagarna två. Håbo ridklubb är glad över att så många kom för att tävla både från när och fjärran hos oss. Vi hoppas och tror att publiken som var där också njöt av alla duktiga ryttare.
Vi tackar ryttare, hästar och publiken för en härlig tävlingshelg och välkomna er tillbaka nästa år.

Håbo RidklubbPrenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Album

Många duktiga ekipage kom för att tävla denna sommarhelg Eva Lundqvist Många duktiga ekipage kom för att tävla denna sommarhelg

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2603