Hem | Övriga Nyheter | Sport | Ny konstsnöanläggning för längdskidåkning i Bålsta!

Ny konstsnöanläggning för längdskidåkning i Bålsta!

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Nu är det klart och konstsnöanläggningen i Bålsta blir verklighet genom stöd av både Håbo kommun och Upplands Idrottsförbund

Första spadtaget till den nya konstsnöanläggningen togs idag uppe på Granåsen. På bilden från vänster Bo Carlsson, Leif Svanberg och Lars Ivarsson Första spadtaget till den nya konstsnöanläggningen togs idag uppe på Granåsen. På bilden från vänster Bo Carlsson, Leif Svanberg och Lars Ivarsson


Skidklubben har funnits sedan 14 maj 1981 och har 350 medlemmar, ett antal som förväntas öka i takt med det växande skidintresset. Här är alla välkomna, både tävlingsåkare och motionärer.

Klubben satsar särskilt på ungdomsverksamheten och har en vision om att bli Upplands största ungdomsklubb 2017. Skidklubben anlägger och underhåller längdskidspår både på Granåsen, där den nya konstsnöanläggningen nu byggs, samt i Viby där det spåras när snötillgången så tillåter.

Upptagningsområdet och intresset för längdskidåkning är stort och ökar med Sveriges framgånger i längdskidpåren. Konstsnöanläggningen på Granåsen innebär att Bålsta Skidklubb kan erbjuda medlemmar och andra skidintresserade kommuninvånare möjlighet att åka längdskidor uner en längre period i vinter.

Camilla Meyer
Bålsta SkidklubbPrenumerera på kommentarer Kommentarer (1 Skickat)

avatar
Owe Fröjd 10 Nov 2015
Bålstapartiet önsker lycka till med den nya konstsnöanläggningen
totalt: 1 | visar: 1 - 1

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2700