Hem | Övriga Nyheter | Ungdom | Dagbok från Våga Va' Dig Själv!!! - lägret (dag2)

Dagbok från Våga Va' Dig Själv!!! - lägret (dag2)

Genom
teckensnitts storlek: Decrease font Enlarge font

Här kommer dag2-rapporten från Håbostiftelsen Våga Va' Dig Själv!!!-läger.

Foto: Emelie Falkbäck Foto: Emelie Falkbäck


Tisdag 28/6
Den andra dagen på lägret, med lika fint väder som igår om inte ännu varmare. Aktiviteterna är alltid hemliga fram tills vi gör de, så även idag.
Innan frukosten kl. 8.00 hann vi med en lugn aktivitet, avslappningsövning.

Efter den välbehövda frukosten var det dags för oss deltagare att delas upp i tre grupper om ca 10 personer. För att vi skulle få lite inspiration till tavlorna fick vi träffa Olof som berättade lite om olika målningar och vad man kunde tänka på när man själv målade för att få fram en målning med ett uttryck. I grupperna gjorde vi två olika aktiviteter innan lunch. Det som stod på schemat var dans + boxning, skapa en egen tavla i konstateljén och ”Dubbelminuten” där vi skulle genomföra olika lekar, samarbetsövningar och gåtor under 2 minuter. På det fysiska passet fick vi dansa bla Zumba och två och två öva på olika boxningslag.

Den sista stationen gjorde vi efter lunchen innan det var dags för glasspaus.
Som igår var många sugna på att bada eftersom vi haft det väldigt varmt, enligt uppgifter ska det ha varit årets varmaste dag! Därför fick de som ville gå ner till det närmaste badet och bada, de som inte ville göra det roade sig med att spela brännboll. För att orka med resten av kvällen var det middag som gällde och idag fick vi kycklingsallad serverad.

Precis som igår hade vi ett pass som kallas för organiserad fritid då vi får välja mellan olika aktiviteter att göra. Idag fanns det att välja på ”Konstateljé”, Spel, ”Bakhaket”, Tipspromenad och en fysisk aktivitet.
Runt 18-tiden fick vi veta att vi skulle iväg på en promenad, ingen visste vad som väntade. Vi fick träffa kocken och en djurvårdare som jobbar här på Säbyholm. De visade oss runt och vi fick träffa några av de djur som finns här. Bland annat fick vi se kaniner, fåglar, ormar och hästar. Efter en varm dag fylld med saker att göra passade det bra att samlas utomhus och äta färsk frukt och grillade grönsaksspett till kvällsmat. Alldeles snart är det dags att sova så att vi orkar med ännu en dag fylld med hemligheter!

Johanna Huuhka

--------------------------------------------------------------------------

Stiftelsens hemsida:http://www.vagavadigsjalv.se/Prenumerera på kommentarer Kommentarer (0 Skickat)

totalt: | visar:

Lämna kommentar

OBS att du måste vara inloggad för att kunna skicka kommentar!
Klicka här för att logga in

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Skulle du känna dig förolämpad/kränkt av ett/flera ord/uttryck, vänligen kontakta HåboPortalen (info@haboportalen.se).

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Vänligen knappa in koden som finnes i bilden:

Captcha

Bålsta Kabel TVProblem med avloppet?


SPF Seniorerna Håbo

SBA Svenska Bilauktioner AB

Basinkomst = Medborgarlön

the zeitgeist movement

Album

VVDS läger 2011 VVDS läger 2011 VVDS läger 2001

Bedöm denna artikel:

0

Fler nyheter

1 2 3 4 5 > Visar 1 - 20 av 2693