Om Håbo Portalen

Vi har inga anställda skribenter, här är det dina och andras insändare som står för innehållet. Gräsrotsjournalistik när den är som bäst!

Portalen är dessutom det mest miljövänliga nyhetsorganet, samt det mest demokratiska i vår kommun, då alla artiklar går att besvara och kommentera av vem som helst, när som helst. Att Portalen uppdateras varje dag, är tillgängligt dygnet och världen runt, gör saken inte värre. Samt att våra artiklar är kvar att läsa år efter år.

Håbo Portalen (f.d. BålstaBo) ägs och drivs av Attila Gál.
"Min drivkraft är partipolitisk obunden. Jag har inga anställda skribenter, all material ska komma från folket! Till folket! Vill du läsa från andra? Då ska du skriva till andra! "

Webbadressen registrerades kring sekelskiftet, med den icke hemliga önskan att erbjuda en enda hemsida,  där alla och allt inom Håbo kommuns fastighets-, bygg- och bobransch förekommer, samt lite och några till. Hösten 2004 ändrades inriktningen, och efter att ha varit en renodlad bostadbörs är sidan nu en lokal portal som erbjuder allehanda nyttiga info för oss invånare i Håbo kommun. Målsättningen är att vara Håbo kommuns mesta (bästa?) portal för den breda allmänheten.

Utseendet under åren...

Som det började år 2000
Bålstabo


Sidans utseende efter 2002 (då med inriktning mot fastighetsmarknaden i Håbo)
HåboPortalen

Utseendet efter hösten 2004 
HåboPortalen


Utseendet efter hösten 2006
HåboPortalen


Utseendet efter 2009


Varumärken

Jag gör inte anspråk på att äga några av annonsörrenas, tillverkarnas eller återförsäljarnas varumärken eller produkter som är listade på, eller länkade från denna webplats.
Samma sak gäller andra publicister eller publikationers varumärken på denna webplats eller andra webplatser, länkade från denna webplats.

Korrekthet av information
Avsikten är att all information på webplatsen skall vara korrekt och så uppdaterad som möjligt, dock kan jag inte garantera tillförlitligheten eller korrektheten på informationen som finns presenterad här. Allt agerande som du som användare företar dig utifrån
information presenterad på denna webplats är på ditt eget ansvar.

Innehåll
Det är inte tillåtet att kopiera, modifiera, distribuera eller publicera innehåll från denna websida utan tillstånd från mig. För eget personligt bruk är det tillåtet att ladda ner, kopiera och spara information från denna webplats, förutom när det gäller material inskickad av andra, såsom kommentarer, recensioner, artiklar eller andra insändarmaterial.

Vi förbehåller oss rätten att stryka hela eller delar av insändare/kommentarer samt lägga in vissa insändare som kommentarer under en artikel med samma tema.

 

Begränsat ansvar
Jag kan inte ställas till svars för om webplatsen inte är uppe eller om någon information, funktionalitet eller tjänst inte fungerat som förväntat.

med vänlig hälsning

Attila Gal
Attila Gál
HåboPortalen

In-/ utloggning

Or you can

Connect with facebook